עבור לתוכן

חידושים במטבח הצבאי

Featured Replies

פורסם

בטכני (בח"א 21 למי שלא מכיר) האוכל גם חרא אבל מה שאתם מספרים בכלל מוגזם (אולי בגלל שאני שוחר)

;D

• תגובות 42
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא מגזימה ולא הוזה! את הכל ראיתי בעיניים! אני עושה גם תורנויות מטבח מדי פעם!!

פורסם

רנוש, רק תזכור שלא לכולם יש כרטיס אשראי שאפשר לגהץ בקצב הטנגו. יש חיילים ששכר הרעב של הצבא זה כל מה שיש להם.

זה ברור ומובן, אבל אני אמרתי שלפחות הוא נמצא במרכז ואלף ואחת אפשרויות פתוחות בפניו. הוא לא מחוייב ומוגבל רק למה שהבסיס מסוגל להציע לו.

פורסם
  • מחבר

הכי טוב, להתחבב על הטבחים ולהיות כמוני - עם ארגז קרמבו במגירה ויין פטישים בארון. ;D

פורסם

או מה שנקרא.. קומבינות..

:P

פורסם
  • מחבר

עדיף קומבינות מלגעור מעל אסלה ולרוקן את הקיבה שלך לתוכה.

פורסם

אגב קיצוצים ושירותים..

לפני יומיים הרס"פ של הפלוגה שלי קיבל מכתב, שיותר צהל לא מספק יותר נייר טואלת (דנה) ועוד כמה מוצרי נקיון ואוכל (חמגשיות, שקיות ניילון, כלים חד פעמיים) מטעמיי קיצוצים.

זה פשוט בזיון שחיילים במיוחד לוחמים יצתרחו להביא נייר טואלת מהבית, ולא יכלו לקבל אוכל חם לעמדות.

פורסם

או מה שנקרא.. קומבינות..

:P

אוי רן כל כך רשום עליך רמת שרוני שזה עצוב... היתיפיפות הנפש הזאת...

קומבינות זה החיים מי שאין לו קומבינות חיי בזבל.. אתה שבערך 3 חודשיים מקסימום בילית במקום אחד בצבא לא ממש יש לך

מה להגיד על קומבינות כי אני לא מכיר הרבה אנשים שעברו 5 מקומות שירות במשך הסדיר שלהם

פורסם

אל תנסה לחשוב שאתה מכיר אותי מר. קומבינטור.

ושירתתי רק בשני בסיסים, באחד מהם מעל שנתיים, ובשני 10 חודשים.

(הממ שלושה אם אתה מחשיב חודש קורס בשלישות ר"ג כמו שהזכרתי).

פורסם

רן צודק בעניין הקומבינות. לא רק בצבא, אלא בכל תחום. אם אנשים היו עושים דברים בצורה ישרה, הכל היה הרבה יותר פשוט. לרוע המזל, תמיד יבוא לך הערס/ישראלי עם המצוי עם גישת "שאני אצא פרייאר שלו?" ויידפוק את העניינים. השחיתות היא סטנדרד במדינה הזאת.

פורסם

תראו איך החיים יכולים להיות הפכפכים: רוב האנשים שכתבו בת'רד הזה מתלוננים על האוכל הזוועתי, ואני לעומת זאת שמעתי עליו רק טובות (בערך...) ידידה שלי משרתת בתזמורת צהל ויש להם כל כמה ימים הופעות בכל מיני כנסים וטקסים והיא מספרת שהאוכל לא רע בכלל (שלא לדבר על הופעות באילת, שמאלצות אותם ללון במלון 5 כוכבים, שם הם ממש "סובלים" מהאוכל...).

חוץ מזה, תגידו תודה שאתם לא נאלצתם חיות חודש שלם על שניצלים בפיתה עם חומוס (כמוני בתקופת המבחנים האחרונה באוניברסיטה... וכן, העלתי הרבה במשקל...)

פורסם

רנק'ה, אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים..

אני לא יכול להרשות לעצמי לאכול בעזריאלי יותר מפעמיים בחודש בזמן הצבא, כי יגמר לי הכסף.

מצד שני, בשקם יש מנה חמה ב4.40 ונודלס ב4, דבר שחשוב למקרי חירום.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר לי לא לקמבן יותר יין פטישים וקרמבו? טוב נו, קרמבו, אף אחד פה לא יכול להסתכל על זה יותר כי כולם אכלו כ"כ הרבה שבא להם להקיא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים