עבור לתוכן

12 נרצחו בצרפת ע"י טרוריסטים מדאעש כנקמה על הקריקטורות של מוחמד לפני כמה שנים.

Featured Replies

פורסם
לא הם לא ישבו בשקט, אבל האירופאים יודעים דבר או שניים על התקוממות עממית, ועל טיפול בה.

הם שלטו על עמים אחרים וחיסלו עמים אחרים במשך מאות שנים.

אם יעצבנו אותם מספיק הם עלולים לעשות את זה שוב. אף אחד לא אומר שיהיה להם קל, ואף אחד לא אומר שהמוסלמים לא התנגדו.

על טמטום עונים בטמטום.

גם אני זורם.

בני ישראל שחטו את כל עמי הכנען והתישבו פה ללא בעיה. מדוע אם כך כיום הם לא יכולים לגבור על קומץ קטן של ערבים שממוקמים בעזה?

• תגובות 107
  • צפיות 20.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו, עוד אחד שלא יודע את ההבדל בין "רוצים" לבין "יכולים".

פורסם
על טמטום עונים בטמטום.

גם אני זורם.

בני ישראל שחטו את כל עמי הכנען והתישבו פה ללא בעיה. מדוע אם כך כיום הם לא יכולים לגבור על קומץ קטן של ערבים שממוקמים בעזה?

זו בדיחה נכון?

לפעמים צריך יותר מיכולת צריך רצון או הגעה למסקנה שאין ברירה וזו הבחירה הנכונה.

מי שבשלטון בכמה שנים האחרונות כרגע חושב שזה לא נכון למחוק/לכבוש/להרוס את עזה מכל מני סיבות. זה לא אומר שבעוד כמה שנים מישהו לא יגיע למסקנה אחרת.

בדיוק ככה המצב באירופה. כרגע האירופאים חושבים(או הממשלות שלהם ליתר דיוק) שמדובר בתמהונים/מיעוט זניח, ואין להכליל את כלל האוכלוסיה המוסלמית. יש לטפל בה בכפפות של משי ולא לפגוע בזכויותיה.

יש מצב שהם צודקים. יש גם מצב שבעוד 10 שנים מי שישלוט שם יחשוב אחרת.

אתה חושב שהגרמנים רצו/חשבו להשמיד את היהודים לפני שהיטלר עלה לשלטון? לא הם לא רצו. הם יכלו לעשות זאת גם אז. לעומת זאת אחרי שהוא עלה לשלטון הם עשו זאת ועוד בלי שום סיבה מוצדקת. היכולת הייתה תמיד קיימת.

אז אתה יכול להבטיח שלאירופאים להם יש מספיק סיבות להעיף את המוסלמים מהיבשת שלהם, וגם את היכולת לא התהפכו עליהם יום אחד? לא. אף אחד לא יכול.

אני לא אומר שזה יקרה. להפך אני מנסה לסתור פה את כל הנבואות על התרסקותה של אירופה. מי אומר שבעוד שנה לא יקום שם איזה היטלר 2 שיפיל את כעסו על המוסלמים? מי אומר שבעוד כמה שנים תנועה של לאומנים פאנטיים לא תיצא למסע צלב מודרני באירופה או לדיכוי "מרד" נוסח הרומאים.

זה שהאירופאים בשנים האחרונות מעדיפים שקט על מלחמות לא אומר שהם לא יכולים להשתנות

פורסם

הם הצליחו לחוקק חוק האוסר לנשים מוסלמיות ללבוש סחבה על הראש אז זה כבר סימן טוב. זה כמו החוקים הראשונים של הרייך.

פורסם

מזרח פריז חדש

attachment.php?attachmentid=7883&stc=1attachment.php?attachmentid=7884&stc=1

פורסם
  • מחבר

ביבי נראה כאילו הוא לובש שריון במשקל 50 קילו וצריך שירימו אותו.

בתמונה העליונה סרקוזי נראה באותו המצב, ואומר עם הידיים "זה בסדר אני יכול לבד".

אבל מה עושה שם אבו מאזן?

הרי הרוצחים מבחינתו שהידים.

פורסם

זה לא שריון, זה גלידה פיסטוק

פורסם
  • מחבר

הם לובשים שכפ"ץ עבה מתחת לחליפה.

פורסם

אבל מה עושה שם אבו מאזן?

הרי הרוצחים מבחינתו שהידים.

הוא שם בשביל להגיד להם כמה שהוא מזועזע וכמה שזה לא תואם את הערכים האמיתיים של האיסלם והעם הפלסטיני.

אחר כך הוא כבר זרם לאפטר פארטי ברובע המוסלמי, דחף שטרות לתוך חזיות של רקדניות בטן.:alcoholic1:

פורסם
  • מחבר

[h=2]הוצת עיתון שתמך ב"שארלי הבדו"[/h] [h=1][/h] גרמניה: שני חשודים בהצתה של העיתון בהמבורג שפרסם איורים של המגזין הצרפתי

http://www.israelhayom.co.il/article/249089

פורסם

לגרמנים (כמה מפתיע) כבר מתחיל להשבר הז**.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4611785,00.html

מאוד מעניין איך הסיפור הזה של אירופה יתפתח בעשורים הבאים.

הלוואי והייתי משיג גישה לאיזה דוקומנטרי מ-2060 שיתאר איך הכל התגלגל.

אני לא מבין איך אנחנו בשנת 2015 והדתות רק מתחזקות ותופסות חלק יותר חשוב בחיינו, הייתה תקופה שהאתאיזם נראה כמו ההימור החזק לעתיד אבל מבחינת הנתונים בשטח והאופי הסגור של האיסלם אפשר להמר רק על אירופה מוסלמית כרגע.

פורסם

לא עניין של דתות, עניין של איסלאם מול העולם החופשי. לדעתי לא תהיה אירופה מוסלמית, כשהארופאים באמת יתחילו להרגיש לחוצים לפינה, הצד הדמוקרטי, הומני והסובלני יעלם ואז נראה פרצוף הדומה לזה שראינו בשואה היהודית (המופנה למוסלמים או לכל הזרים).

פורסם

טקטית , עדיף שהמוסלמים המתונים יהיו לצד המערב .

אגב , זה מה שקורה עכשיו . ארגון הרבנים באירופה קרא לקהילות המוסלמיות לקחת אחריות על הרדיקלים שבהן .

פורסם
לא עניין של דתות, עניין של איסלאם מול העולם החופשי. לדעתי לא תהיה אירופה מוסלמית, כשהארופאים באמת יתחילו להרגיש לחוצים לפינה, הצד הדמוקרטי, הומני והסובלני יעלם ואז נראה פרצוף הדומה לזה שראינו בשואה היהודית (המופנה למוסלמים או לכל הזרים).

על מה אתם מדברים?

האירופאים של היום הם לא האירופאים של 1930, הם לא מכירים ולא מעניין אותם דברים כמו מלחמות,צבא ופטריוטיות.

איך אתם מצפים מהם להתמודד עם ברברים צמאי דם שחיים על אידיאולוגיה רצחנית?

פורסם

זה גם לא קשור לאירופיים או לא .

בני אדם הם בני אדם .

אם אתה מאיים על מישהו הוא יגיב .

אם אתה תוקף מישהו - הוא יגיב .

ככל שהאיום/תקיפה תהיה יותר חמורה , כך התגובה תהיה יותר דרמטית .

שהמדינה תרגיש שיש עליה איום - היא תגיב ובחריפות . כל הזכויות ייזרקו לפח .

ראה מקרה :

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%99%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים