עבור לתוכן

wolfenstein the new order יפעל בארץ בקניית עותק פיזי?

Featured Replies

פורסם

http://www.gamemobile.co.il/products/687150/PC-Wolfenstein-the-new-order

חנות בראשון לציון מוכרת, השאלה אם לא תהיה חסימה כמו בסטים, היו מקרים שאנשים קנו ולא יכלו לשחק.. לא בא לי לשחק עכשיו עם הגדרות של windows ולשנות מדינה כדי לשחק...

אפשר לקנות?

פורסם

או שכו או שלא. מה שבטוח כדאי לשאול אותם מה המדיניות שלהם בנושא.

פורסם
  • מחבר

הם אמרו שאין שום בעיה וזה גרסה לא מצונזרת.. נראה לי שהם פשוט לא יודעים שהייתה בעיה

פורסם

אוקי, אז קנית, לא עבד, דרוש החזר כספי ?

פורסם
  • מחבר

הוא יכול לומר לי בעיה שלך דיסק תקין... כמו שעל המחשב שלך משחק לא עולה

פורסם

250 ש"ח? הייתי מנסה לרכוש מפתח ברשת קודם. יש המון חנויות שמוכרות את המשחק, והמחיר לעיתים קרובות יורד לאיזור ה-$20. לא חבל על הכסף?

לפי steamdb.info אין בעיה לרכוש את המשחק (בגירסה הזו למשל) ולהריץ אותו, כל זמן שאתה מחוץ לגרמניה.

פורסם
  • מחבר

איפה משיגים ב20 דולר? למה אין לנו אפשרות לקנות דרך סטים עצמו?

פורסם

עוד אפשרות: לפנות למפתח של המשחק (MachineGames) או למפיץ שלו (Bethesda) ולשאול אותם מאיפה אפשר לקנות את המשחק כדי שאפשר יהיה להתקין ולהריץ אותו בישראל. אם הם עונים לך שאי אפשר אז ראה את זה כחותמת מוסרית להוריד אותו באיזה טורנט.

- - - תגובה אוחדה: - - -

איפה משיגים ב20 דולר? למה אין לנו אפשרות לקנות דרך סטים עצמו?

במבצעים. ראה הלינק שצירפתי להשוואת מחירים כולל פרטים על מחירים בעבר בחנויות שונות.

אין אפשרות להוריד את המשחק מכל מיני מקורות כי מישהו חי בסרט וחושב שבישראל יש חוק שאוסר על הצגת צלבי קרס במשחקי מחשב.

פורסם

כמה שטויות:

א. המשחק נמכר בארץ לקונסולת בלי בעיה.

ב. זה מעניין את הביצה של המפיץ.

ג. אם לא שאלת את החנות ישירות על הבעיה, אז מה אתה רוצה ? אם שאלת והם אמרו לך אין בעיה, אז אם הם משקרים זה בעיה שלהם, לא שלך.

פורסם

ב. זה מעניין את הביצה של המפיץ.

זה רק בשביל due diligence. כשהמפיץ לא ייתן פתרון (וכנ"ל אף אחד אחר) הוא יוכל להיות יותר שלם עם עצמו (אם ייבחר באופציה של הורדת טורנט) מאשר אם הוא לא נתן לזה אפילו צ'אנס.

פורסם

תלוי, לרוב, מי שעבר לקנות חוקי, קונה חוקי. אותי למשל עצבן במשך שנים שכל משחי GFW (כמו באטמן למניהם) לא נמכרים חוקית בארץ בגלל הסכמים מפגרים דרך סטים. אז החלטתי שילכו לחפש. וראה, אחרי כמה שנים, GFW נסגר, קרס, והוציאו מחדש את כל המשחקים בלי האופציה הזו ועכשיו ניתן לקנות את רוב הקלטוג :)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות רק חוקי, והמשחק יהיה בספריה של סטים. המפיץ אמר שלר יודע על בעיה בכלל, אין לו מושג.. השאלה זה אם אקנה עותק פיזי, הוא יהיה לי בספריה של סטים ולא יהיה בעיות

פורסם

יש לי מעל 400 משחקים ב-Steam, Uplay, Origin ו-GOG ועוד כמה שרכשתי בעבר על מדיה פיזית. אין לי אף משחק לא חוקי, אבל בנסיבות הנ"ל לא הייתי פוסל את זה (לאחר שהייתי ממצה כל אופציה חוקית להשיג את המשחק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים