עבור לתוכן

מאוורר לגוף קירור

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי scythe mugen 3

יש לי בעיה קטנה אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב ( כרגע 4*2)

הבעיה היא שהמאורר של הגוף קירור די מונע ממני להוסיף זכרונות שהם גבוהים ( לצורך השוואה הזיכרון שלי זה קורסייר ונגנס white ) והוא נכנס מתחת למאוור של הספק בעניין של 2-4 מלמטר

רציתי לדעת האם אני יכול להחליף את המאוור יותר דק בגודל 120 מילימטר ( של הוא 120*120*25) אני מניח ש 120*120*20 יעשה את העבודה יש הצעות למאוור כזה pwm שיעשה את העבודה ויהיה שקט כמו המיוגן שלי ?

פורסם

מה הבעיה להתקין את המאוורר מהצד השני או פשוט להרים אותו מעט ?

פורסם

הכי פשוט להרים קצת את המאוורר כפי שtaotao הציע. אם אתה לא מבצע OC, אפשר גם להשאיר רק מאוורר אחד במקום שניים (להוציא את המאוורר בצד של הזיכרונות).

פורסם
  • מחבר

יש לי רק מאוור אחד

המאוורר הזה זורק לכייווון הexhaust של המארז

יש לי אפשרות לשים את המאוור בצד השני??? זה לא ישפיע על ביצועים/ חום?

פורסם

הכל יהיה בסדר גם אם הוא יהיה בצד השני, רק אל תתבלבל עם הכיוון ותדאג שהוא עדיין יעיף את האוויר לאותו כיוון שהוא מעיף כרגע.

פורסם

כן. אם יש רק מאוורר אחד תוכל להעביר לצד השני ובמקום שהוא ידחוף אוויר אל תוך הרדיאטור, הוא ימשוך את אוויר מהרדיאטור החוצה (לכיוון הפתח האחורי של המארז). ההשפעה על הטמפ' תהיה זניחה, אולי מעלה או שתיים יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העצות

בקשר להעלאת המאוור זה לא ממש עוזר לי כי יש לי כרגע עוד 2*4 ddr xms3 dhx שוכבים לי במגירה ולזכרונות האלה יש קירור נורא גבוהה אני מדבר פה על כמעט פי 1.5-1.9 גבוה יותר מהזכרונות הנוכחיים שלי

לכן ראיתי שלמרות שchannel 1 יש לי סלוט שהוא מתחת למאוור אבל הזכרון שלי הנוכחי נכנס אליו אני צריך לגלח בערך 3-5 מילימטר על מנת להשחיל את הזכרון הגבוהה הזה וחשבתי לעצמי למה לשרוף 400 שח על זיכרונות חדשים כשיש לי זכרונות די טובים וכל מה שאני צריך זה מאוור דק יותר . לצערי אני פשוט לא מוצא משהו שהוא pmw והוא גם דק חיפשתי בקי אס פי ו אייבורי. וחשבתי שאולי אתם מכירים

בקשר להעברת המאוורר לצד שני אני לא ממש שלם עם זה שכן ניסיתי את זה ו יש לי ירידת ביצועים של כ-15%

במונחה אני על 23-26 מעלות במאמץ מלא הגעתי ך 55-65

כשהעברתי את המאוור במנוחה הייתי 30-32 ומאמץ הגעתי ל 75+

לכן אני חושב שהפתרון היותר אפקטיבי יהיה להחליף למאוור קטן יותר ובכך לחסוך באזור ה -300-350 שח ולהנןת מזכרונות שהם לא רעים בכלל

פורסם

בחו"ל אתה יכול למצוא דגמים, אבל כמו שציינו זה סתם מיותר פשוט תעביר תמאוורר צד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה אך עדיין אני לא מוצא ממש מאוורים נורמאליים אני ראיתי אחד שהוא דק אבל מגיע ל 2500 סלד שזה די יהיה רועש לפי דעתי כאשר שלי אני חושב מגיע למקסימום של 1600+-

פורסם

אין מאווררים דקים 20ממ ומטה שיעשו עבודה טובה או יעילה, המגבלה פה היא פיזית בגלל הגודל מאווררים כאלה נועדו למערכות דקות/צפופות, אם אין לך צורך ממשי בהם ויש לך אופציה להעביר את זה המאוור אז זאת האופציה הטובה ביותר.

פורסם
אוקיי תודה על העצות

בקשר להעברת המאוורר לצד שני אני לא ממש שלם עם זה שכן ניסיתי את זה ו יש לי ירידת ביצועים של כ-15%

במונחה אני על 23-26 מעלות במאמץ מלא הגעתי ך 55-65

כשהעברתי את המאוור במנוחה הייתי 30-32 ומאמץ הגעתי ל 75+

כשהעברת את המאוורר לצד השני, שמרת על אותו כיוון אוויר? ההבדל במעלות גדול מדי, אני מקווה שלא שמת אותו בכיוון ההפוך... יש חץ על מסגרת המאוורר שמראה את כיוון האוויר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני גם חושב שזה מיותר אבל כרצונך.

120MM PWM בעובי 15MM:

http://www.prolimatech.com/en/products/detail.asp?id=2722&page=1

נראה מעולה ואמור להיות מאוד שקט. הביקורות עליו חיוביות.

מהאיביי עם משלוח לארץ:

http://www.ebay.com/itm/321472584797?&rmvSB=true

פורסם
  • מחבר

המאוורר שמר על אותו כיוון(לא פעם ראשונה שלי תאמינו לי:P)

בקשר למאוור נראה אחלה רק האם יש דם שהוא 120X120X20? כי אני לא צריך כזה דק אני רק צריך לגלח 3-4 מילימטר ( של כרגע 120*120*25)

בנוסף אם כבר ללכת אז לקחת 14 סנט מאוורר לא?

פורסם

זה המאוורר 120mm היחיד שהצלחתי למצוא שהוא בעובי 20mm וגם PWM. אמור להיות יחסית שקט (נקסוס חברה מעולה למאווררים שידועים כשקטים).

http://www.endpcnoise.com/cgi-bin/e/120_mm_nexus_oem.html

הם שולחים גם מחוץ לארה"ב, צריך רק לברר מה עלות המשלוח בדואר אוויר רגיל.

מאוורר 140mm? לא יודע אם תצליח לחבר לרדיאטור. יכול להיות שאפשר, צריך לבדוק את העניין. אבל גם תהיה בעיה למצוא 20mm.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים