פורסם 2004 במרץ 2021 שנים שלום לכולםיש לי כרטיס geforce fx 5200 בעל אפשרות tv out ולמרות שהתקנתי את הדרייברים החדשים (וגם ישנים)ולמרות שהכרטיס מחובר לטלביזיה נכון אני רואה רק פסים צבעוניים על המסך מרצדיםיש לי פנטיום 4 ומ. הפעלה win 98 se אני עושה את כל הפעולות הנדרשות כולל שינוי שיטת שידור ובחירת יציאה בכרטיס אך עדיין לא מצליחאגב היציאה מהכרטיס היא ע"י כבל s-video מומר ליציאת av .בטלביזיה השיטת קליטה על auto אבל גם pal וגם ntsc לא עבדוניסיתי גם להדליק את המחשב רק על הטלביזיהוהגדרתי נכון את היציאה בתפריט nview nvidiaתודה מראש משה
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים תתקין רק את הדרייברים שקבלת!! ואז תפעל לפי איך שאמרת (הוראות הפעלה!!)וזה יעבוד מאה אחוז.. יש לי אותו כרטיס מסך, והכבל הוא צד אחד צהוב שנכנס לטיוי אינפוט וצד אחד שחורשמתחבר לכרטיס מסך!
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים תשתמש בTVTOOL תוכנה שנועדה במיוחד בשביל היציאת טלויזיה בכרטיסי nvidiahttp://www.tvtool.info/index_e.htm
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים מחבר תודה רבה על כל התגובותלמרבה הצער אף אחת מעין לא עוזרת לידבר ראשון ניסיתי כבר את כל ההגדרות האפשריות וכל הדרייברים האפשרייםדבר שני החיבור לטלביזיה נעשה דרך כבל מתאים ולראייה אני מקבל איזשהו סיגנל אומנם לא תמונה אבל ניתן לראות שהמחשב משדר לטלביזיהדבר שלישי ניסיתי גם לעבוד עם tvtool אבל גם בעזרתו לא הצלחתיאני מעט מיואש כי נראה שניסיתי הכל אבל עדיין אני כנראה מפספס משהולגבי ההודעה של הבחור שיש לו כרטיס דומהאשמח אם תפרט לי בדיוק איזה tv chip יש לך ועל איזה מס' דרייבר אתה עובדבנוסף אשמח לקבל כל הצעות נוספות מכל אחד בעל רעיוןתודה מראשמ ש ה
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים גם לי אותה בעייה קיימת וגם אצלי שום דבר כזה לא עזר כבר הדפסתי פה הודעה ואף אחד לא עזר לי הכרטיס שלך הוא לא במקרה PALIT נכון?שלי הוא כן דגם 5600 אותו הקטע עם s-video וכדומה עם דרייברים כלום לא עוזר וגם אני יודע זהכבלים טובים כיוון שהשתמשתי בהם בעבר אני מצטרף לבקש העזרה שלך משה
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים מחבר הי overflowראשית הכרטיס שלי הוא לא palitשנית תפרט קצת יותר את השלבים שעברת אולי נוכל לעזור אחד לשני
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים למה אתה מנסה להיות אנטי ?תקנה או תלווה מפצל 21 פין ותחבר את הכרטיס לטלויזיה דרך כבל SVIDEO בלבד בלי שום מתאמים SVIDEO<->COMPOSITE
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים מחבר הלו AMIRAMחלילה אנטי אני מאוד מעריך את העובדה שמנסים לעזור ליפשוט נראה לי שפספסת משהובכרטיס מסך יש לי יציאת S-VIDEOבטלביזיה חיבור AV רגיל כלומר VIDEO/AUDIO 3 פיניםיש לי כבל S-VIDEO שהופך לכבל המתאים לחיבור ללא מתאם נוסףבשום מקום בדרך אין לי מקום לחבר SCART כלומר 21 פינים
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים טלויזיה בלי חיבור 21 פין ? אפילו טלויזיות מלפני 20 שנה מגיעות עם זה (לאן תחבר פלייסטיישן בלי זה...)
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים חיבור 21 פין זה תקן אירפואי, בטלויזיות היפניות מכל השנים ומכל הדגמים הוא לא קיים. יש לי טושיבה 43" חדשה ופשוט אין לה scart וכך גם לכל הטושיבות ועוד כמה חברות יפניות.
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים עדיין לא עניתם על הבעייה שלנו אני לא חושב שיש קשר עם הכבלים למה פעם השתמשתי באותה צורה רק בכרטיס ישן שהיה לי אז למה צריך לקנות כבל חדש זה אמור לפעול בלי קשר אז...בבקשה עזרה מכם
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים מחבר שלום לכולם נמצאה הבעייהקודם כל תודה על כל העזרהלאחר שניסיתי הכל שלחתי את הכרטיס לחברה שממנו קניתי אותו ובחברה נמצא כי הכרטיס אינו תקיןאני אמור לקבל כרטיס חדש תוך יומיים שלושה ואני מניח ומקווה שלא תהיה בעייהאז תודה לכולם ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.