עבור לתוכן

הוספת זיכרון למערך קיים

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כרגע לוח אם ud3h תומך dual channel

יש לי כרגע זכרונות של קורסייר דגם: vengeace lp aarctic white

הדגם הוא בנתון 1333 רץ על 1.35 וולט אך בביוס/ aida64 הוא מראה לי 1600 על 1.35 וולט

אני מעוניין להוסיף עוד שתי סטיקים של 4*2 על מנת שיהי לי 16 גיגה זיכרון.

השאלות

1. האם אני יכול לקנות זיכרון מדגם אחר

2. האם חייב להיות אותו וולט ו מהירות של הסטיקים(חידוד- הסטיקים הנוספים יכולים להיות 1600 על 1.5 וולט?)

3. במידה ו התשובה ל-2 היא כן חשבתי להוסיף gskill ares 1600 המחיר שלהם נמוך בניואגג/אמזון 300 שח ל 2X4

תודה לעוזרים

פורסם

1. דגם לוח האם לא מלא - אי אפשר לדעת באיזה לוח מדובר רק מכך שכתבת UD3H - יש לפחות 3 לוחות של Gigabyte בעלי הסיומת הזו - ה Z68X-UD3H-B3 (קישור), ה Z77X-UD3H (קישור) וה Z87X-UD3H (קישור).

2. לפי העמוד של הזיכרון Corsair Vengeance Low Profile White (קישור), הזיכרון מסוגל לעבוד במתח של 1.5V בתדר של 1333MHz ובתיזמונים של 9-9-9-24, אך הוא נבדק ואושר לעבודה במתח של 1.35V בתדר של 1600MHz ובתיזמונים של 9-9-9-24 (בכדי לעבוד במצב הזה אתה תצטרך להפעיל את פרופיל ה XMP בביוס). כמובן שאם אין לך תמיכה חומרתית בתדר זיכרון של 1600MHz (לא ציינת איזה מעבד יש לך ואי אפשר להסיק זאת מדגם הלוח החלקי שרשמת), אז אתה כנראה תהיה מוגבל לתדר של 1333MHz, אלא אם כן תבצע המהרה לזיכרון וללוח.

3. באופן כללי חייבים שכל הזיכרונות יוכלו לעבוד באותו המתח. במקרה שלך הזיכרון מסוגל לעבוד גם במתח של 1.5V וגם במתח של 1.35V, כך שאתה צריך זיכרונות שמסוגלים לעבוד ב 1.5V או ב 1.35V (לפי תקן JEDEC, זיכרון DDR3 חייב להיות בעל עמידות למתח של 1.5V, אך הוא לא חייב לעבוד בו). כמובן שיש לוודא בביוס שמתח הזיכרון מוגדר נכון.

4. תמיד קיימת האפשרות לבעיית אי-תאימות בין מודולי זכרונות שונים - זה לא משהו שאפשר למנוע לחלוטין. סביר מאד להניח שכל מודול זיכרון DDR3 שעובד בתדר של 1600MHz ובמתח של 1.5V יעבוד, אבל זה לא מובטח. במקרה שלך הייתי ממליץ גם לקבוע את התדר, התיזמונים והמתח לזיכרון באופן ידני בכדי לוודא שכל הזיכרונות מסוגלים לעבוד בהם.

פורסם
  • מחבר

שלום

דכם לוח אם הוא z77-d3h

intel i5 3550 מעבד

לגבי יכולות מהירות לפי הלוח הבנתי שאני יכול לשים גם 2000 nhz + גם לפי החוברת ניתן

בכל אופן את הזכרונות הנוכחיים שלי כבר הספקתי להריץ על 1866 עם 1.5 וולט ואתם תזמונים 9-9-9-24 אך עשיתי זאת עי ביטול הפרופיל דפולט

זאת אומרת אם אני מבין נכון עליי לבטל את הפרופיל על מנת שאוכל למעשה לומר ללוח לתת 1.5 לכל ערוץ של הזכרונות ( הלוח לא יכול לחלק וולטים שונים בין ערוצים)

מכאן שאני אוכל למעשה לקחת כל זכרון שעובד על 1.5 בין מהירוןיות של 1333-1866 ( עדיין לא ניסיתי אוסי ל 2033 ן האמת אני לא רואה את עצמי עושה גם )

האמת שאני שוקל לקחת זכרון אחר משום שאני לא מוצא את הזכרונות האלה בארץ לפחות לא במחיר הגיוני( 600 שח בטי אמ אס ) כאשר הזכרונות נקנו בבסיס לפני כשנה בסכום של 390

אני הצלחתי למצוא באמזון את הדגם שלי שעולה 100 $

או את גסיל ארס ב 305 שח ( 2*4)

לאחר משמצתי את הזכרונות שלי במחיר סביר ככל הנראה שאדלם את ה 100 שח הנוספים כדי להינות מ 1.35 וולט על 1600 אני מאוד מרוצה מהזיכרון שלי

יש לי בעיה אחת נוספת והיא גוף הקירור של המעבד הדגם הוא מיוגן 3 של סייט' ושמתי לב שהוא מאוד צמוד לזיכרון ( סטיק אחד אפילו נמצא ממש מתחת למאוור של הגוף קירור) ו סטיק שני ( שאמור להיות בערוץ ה שני) די מוגבל שם זאת אומרת שאני די מוגבל לזכרונות בגובה של הדגם הנוכחי שלי ו מתמונות והערכה כללית ראיתי ש ares אותם גובה לכן שאלתי האם ניתן להשתמש בסוגים שונים.

בכל אופן תודה רבה על התשובה

פורסם

1. בשביל לתמוך בתדר זיכרון מסויים אתה צריך תמיכה גם של הלוח וגם של בקר הזיכרון, שנמצא במעבד. במקרה שלך מעבד Core i5-3550 (קישור) תומך בתדר זיכרון של 1600MHz.

2. אם הפעלת את הזיכרונות שלך על 1866MHz אז עשית להם המהרה, שכן באופן רישמי הם מיועדים לעבוד בתדר מקסימלי של 1600MHz.

3. אם גובה הזיכרון הוא שיקול, תוודא שאתה קונה זיכרון שמוגדר כ Low Profile, ובכל מקרה תבדוק באתר הזיכרונות המיועדים את הגובה שלהם (הזיכרונות הנוכחיים שלך הם בגובה של 26.25mm).

4. כאמור - שימושים במודולי זיכרון שונים יכול לגרום לבעיה של אי-תאימות, דבר שיכול לגרום ליצירת שגיאות בזיכרון, קריסות, מסכים כחולים וכד' ואפילו למצב בו המחשב לא יסכים כלל לאתחל. זה לא משהו שקורה בהסתברות גבוהה, ולכן לא סביר שתהיה לך בעיה כזו, אבל אני חייב לציין זאת בכדי שתהיה מודע לכך.

נערך על-ידי smalul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים