עבור לתוכן

סופו של החוקר? מיקרוסופט תחליף את דפדפן האקספלורר בחלונות 10

Featured Replies

פורסם

על פי דיווחים אחרונים בשוק, מיקרוסופט מתכננת להיפטר ממקור הלעג זה שנים שהוא דפדפן ה-\"אינטרנט אקספלורר\" שלה, עם תחליף קל שמגיע עם שם הקוד \"Spartan\"

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%a7%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f/

פורסם

דרמה מטורפת בעבור שינוי שם הגרסה הבאה של אינטרנט אקספלורר

פורסם

IE כבר לא נוראית כמו שהיתה פעם. אני מאמין ששינוי שם יעשה רק טוב לגרסאות החדשות

פורסם

אני קראתי בכמה מקומות שInternet Explorer לא מבוטל, ושפרוייקט Spartan הוא לא תחליף של IE אלא פרויקט אחר. המון המון אירגונים (במיוחד ציבוריים) בארץ ובעולם נסמכים על IE בתוצרתו כפי שהוא היום.

פורסם

מאז שינוי עיצוב ממשק המשתמש של Firefox, וכן בעקבות דעה של משתמש אחר בדיון על נושא הממשק החדש של Firefox והדימיון שלו לזה של כרום בפורום של מוזילה (הלחצן בעל השלוש קווים מאוזנים שמהווה את סימן ההיכר של כרום), העליתי דעה, שביצועי אינטרנט אקספלורר כיום אפילו יותר טובים מאלו של כרום, וכי הסיבות היחידות לכך שכרום כיום שולט בשוק הדפדפנים, הן צורת הקידום שלו, המפתחת (גוגל), והצלחת מערכת האנדרואיד (ששם כרום מותקן כברירת מחדל בדיוק כשם שאינטרנט אקספלורר מותקן במערכת ההפעלה חלונות).

פורסם

במכשירי אנדרואיד רבים, אולי אפילו ברובם ממש לא מותקן כרום כברירת מחדל, יש דפדפן אחר שגם הוא מבוסס ספארי.

פורסם

ואני גם לא רואה ממש דמיון בין פיירפוקס לכרום...

הכפתור עם השלוש קווים ("hamburger menu icon") זה לא סימן היכר של כרום, זה סתם טרנד עכשווי באינטרנט שמייצג כפתור שפותח תפריט

פורסם

הדפדפן לא מבוסס ספארי, אולי מבוסס WebKit שעד לפיצול של כרום היה המנוע דפדפן הכי פופלארי (אחריו Trident של מיקרוסופט ואחרי Gecko). היום גוגל פיצלו את Webkit למנוע משלהם שנקרא Blink (ונראה לי שאופרה עברו להשתמש בו גם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים