פורסם 2015 בינואר 410 שנים אני מחובר להוט במהירות של 100 מגה, הספק שלי הוא הוט נט יש לי כבר כמה שבועות בעיה שאני לא מצליח להוריד קובץ בשלמותו למחשב.. אפרט, אני מנסה למשל להוריד קושחה של iOS או כל קובץ אחר בהורדה ישירה ולא בטורנט או משהו כזה, ההורדה מתחילה ולאחר 30 שניות לערך המהירות צונחת תוך 2 שניות ל0 kb לשניה כלומר נעצרת ואז ההורדה נתקעת .כמובן שהוט טוענים שהכל בסדר אצלי בתשתית והוט נט כנלמחר אמור להגיע אליי סוף סוף טכנאי לאחר טלפונים רבים והתחננויות ... מישהו יודע מה הבעיה או איך ניתן לפתור אותה, יש לי תחושה שמחר ינפנף אותי הטכנאי ויגיד שהבעיה בציוד שלי למרות שבדקתי את הבעיה בכמה מחשבים שונים
פורסם 2015 בינואר 510 שנים נראה כמו בעיית עומסים / תקלה איזורית בתשתיות של הוט, בבעיות מהסוג הזה אין לטכנאי מה לעשות. בדרך כלל הוא מתקשר להוט, ומהוט נמסר לו שיש עמוסים/תקלה איזורית. דברים מהסוג הזה נפתרים בסופו של דבר, אבל ללא זמן מוערך על ידם.
פורסם 2015 בינואר 510 שנים מחבר טכנאי הגיע היום החליף את ההוט בוקס עדיין לא נפתרה התקלה, החלפתי ספק עברתי ל014 מהוט נט לא עזר, החלפתי כבל רשת לא עזר במחשב נוסף גם יש את הבעיה אני לא יודע מה לעשות כבר למישהו יש עצה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.