פורסם 2004 במרץ 2021 שנים שלוםאיך אני יכול לאתחל את הארדדיסק כש:אין לי כונן דיסקטים (הוא משום מה לא מגיב)יש לי דיסק של WIN98SE ומותקנת כבר מע' הפעלהאני רוצה למחוק הכל!!אני יודע שדרך התקנה של הוינדוס אקס פי יש את האפשרות...אבל איך זה עם 98SE?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אם יש לך צורב - אתה נכנס לאתר הבא:http://www.bootdisk.com/bootdisk.htmומוריד משם איזה קובץ BOOT של מע' הפעלה כולשהי - לדוגמה WIN98SE.פותח את הקובץ לתיקייה מסויימת (UNZIP).אח"כ - מכניס דיסק לצורב (אפשר רב-פעמי),מפעיל את תוכנת הצריבה - למשל נרו (אני ניסיתי ועובד)שם - אתה בוחר באפשרות של (CD-ROM (BOOT,ובוחר שם ב - (FROM IMAGE) מכיוון שאין לך כונן דיסקטים...כמובן אתה יכול להוסיף תוכנות לדיסק - כמו נורטון קומנדר וכאלו... לא זוכר אם יש בקובץ שבאתר FORMAT.EXE - אבל אני חושב שצריך להיותצורב...עושה BOOT מדיסק ומשם אתה כבר יודע...בהצלחה (אני מקווה שזו היתה כוונתך)!
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים מחבר תודה רבה הצלחתי!!הקובץ הזה עבד!וניסיתי לעשות בוט דרך הדיסק של וינ' זה לא הלך, אין שם אפשרות של פורמט
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים format c:(כש c זה הכונן שאתה מפרמט) לא עובד?דרך אגב, אם היית מוצא מישהו עם אקס פי אז שם מאוד קל להכין דיסקט בוט.
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים אה, תראה, אולי פעם הבאה אני גם אקרא את הפוסט שלך עד הסוף ואז אני לא אענה כמו דביל סבבה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.