עבור לתוכן

כשמדליקים את המחשב - המחשב משמיע צפצוף

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז הנה הסיפור:

מחשב חדש - קניתי לפני כחודש וחצי:

AMD ATHLON XP 2500+

ABIT NF7-S

ספק כוח HEC 300AR-T

המחשב עבד כחודש וחצי מצויין - שיניתי קצת את התכולה למאווררי לדים, הוספתי קתודה, אבל לא נראה לי שזה קשור, פתאום היום באמצע עבודה הכל נכבה והוא עושה מעיין אזעקה כזאת, ללוח אם עובר חשמל, אני יודע את זה ע"פ הנורת LED שדולקת, בדקתי אם החיבורי חשמל למארז טובים - והם כן, שום דבר לא התנתק, אבל שמתי לך שהלו אם שלי לפני כשבוע-שבועיים - הNorthbridge fan שלו לא עבד - יכול להיות שהוא לא עבד מלכתחילה, אני לא זוכר, למישהו יש מושג מה קרה או איך אפשר לתקן? היום יום שבת - אז רק מחר אני יוכל להתקשר לPCH, תודה רבה!

נ.ב.

אם הלוח-אם דפוק - לא סביר שהוא לקח את המעבד איתו - נכון? ואם הספק כוח היה דפוק והוא שרף לי את כל המערכת - אז 3000 ש"J ירדו לטימיון?

פורסם

תנסה לבדוק בספר של הלוח אם - אמור להיות שם הסבר על מה כל "ביפ" מצביע

פורסם

גם לחבר שלי זה קרה , אותו דבר , הלוח אם כאילו העלה כזה עשן מהסלוטים של הPCI , ואז השמיע אזעקה ולא סיפק חשמל משום יציאה(שום מאורר לא זז חוץ מאלו שמחוברים לספק...

הקטודה שרפה את הלוח מכיוון שהספק לא העביר מתח כמו שצריך(לא יודע למה) זה היה ספק HEC475... 408W

וPCH החליפו לו את הלוח.

פורסם
  • מחבר

כשאני את מדליק את המחשב - עכשיו שמתי לב שכשאני מדליק - המאווררים (של הCPU) עושים כזאת תנועה של ס"מ, אבל לא יוצא לי עשן מהPCI SLOTS ^^

עריכה: אתה מוכן להוריד את הGuide של הלוח האם מהאתר ולהגיד לי איפה זה כתוב - כי תחת Troubleshooting רשום כמה Q?A שלא קשורות אליי, וזהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים