עבור לתוכן

** תקלה ארצית בגלישה ב-WIFI...

Featured Replies

פורסם

פינג למשל ל 5.100.251.60 עובד לך ? (HWZONE)

פורסם

אם זה לא עדכון מודם אז מה זה?

פריצה מאסיבית לראוטרים בארץ?

פורסם
בכל מקרה, נראה שהיה איזה עדכון אוטומטי לנתבי EDIMAX שדפק שם משהו בהגדרות WIFI.

ממתי יש עדכון אוטומטי לנתבים פרטיים ?

אני יכול להבין עדכון אוטומטי של הציוד של בזק, אבל ציוד פרטי עוד לא נתקלתי.

אני לא בטוח שהתקלה במודם.

אצלי גם יש כרגע את התקלה, ואלה הפרטים:

ספק - בזק

תשתית - הוט

מודם - Arris

ראוטר - Edimax

האינטרנט *כן* מתחבר ואפילו סרט שפתחתי ב-LiveStream וקובץ ששלחו לי *אחרי* שהתחילה הבעיה - כן עבדו

לגבי כניסה לאתרים, כל פעם שכיביתי את הראוטר והדלקתי מחדש, היו לי בערך דקה-שתיים שיכולתי לגלוש לאתרים

אני *כן* מצליח לגלוש חופשי כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם (כולל אתרים)

כשאני מנסה לגלוש דרך הראוטר, הבעיה היא בכל הדפדפנים ובכל המכשירים בבית (2 לפטופים, אייפון אחד, גלקסי אחד ואייפד, כלומר הרבה מאוד תוכנות שונות...)

עכשיו, כשהתחברתי מהנייד דרך הראוטר, קיבלתי את זה:

אינטרנט - מחובר (קבצים עוברים כאמור)

פינג לראוטר - 100% חיובי

פינג לגוגל - 100%loss

וכשאני מחובר עכשיו *לא* דרך הראוטר (ישירות למודם), אני מקבל:

אינטרנט עובד חופשי (אתרים+קבצים)

פינג לראוטר - שלילי (טוב, נו, הוא לא מחובר...)

פינג לגוגל - שלילי (למרות שגוגל כן נפתח)

הניחוש שלי היה שלהחליף DNS היה עוזר אבל לא ניסיתי את זה עדיין (אני לא ממש מתמצא במחשבים ולא רציתי לעשות משהו מיותר סתם)

אם זה עוזר למישהו לשער איפה הבעיה ולעזור לי ולעוד כמה חסרי-חיבור על הדרך, אשמח...

מזכיר לי את התקלה של בזק עם DNS צד ג' (לא של הספקיות בארץ), אם היו מנסים לקבוע DNS של גוגל או OpenDNS הייתה גלישה מוגבלת מאוד (רוב האתרים לא היו עולים), הם סידרו את זה, אבל לא הודו בקיום הבעיה.

פורסם

כמה מעשע שעכשיו מגיעים גם כל מיני "חכמים" שמתחילים לספר על תקלות שקרו להם רק עכשיו בציוד של אדימקס (כאילו כל שאר הזמן הוא עבד מושלם).

ולגבי הכתבה עצמה - זה לא שהכתבות לפני זה היו מדהימות במיוחד מבחינת תוכן ודיוק טכני.

פורסם
פינג למשל ל 5.100.251.60 עובד לך ? (HWZONE)

דרך המודם (בלי ראוטר) הפינג עובד

- - - תגובה אוחדה: - - -

כמה מעשע שעכשיו מגיעים גם כל מיני "חכמים" שמתחילים לספר על תקלות שקרו להם רק עכשיו בציוד של אדימקס (כאילו כל שאר הזמן הוא עבד מושלם).

ולגבי הכתבה עצמה - זה לא שהכתבות לפני זה היו מדהימות במיוחד מבחינת תוכן ודיוק טכני.

אני מנחש שאני ה"חכם" שלך? טוב, נחמד לאסוף מחמאות.

לידיעתך, שנה וחצי עם המודם של אדימקס ואני לא מסוגל לחשוב על תקלות ובעיות בעבר...

הגבתי לדיון הזה כי הוא עוסק בתקלה הספציפית שיש גם לי במחשב ולפרסם פה פרטים יכל לעזור למי שמתעניין למצוא מה הבעיה ולמי שסובל ממנה למצוא פתרון. נראה לי לגיטימי (מצד שני, אני כנראה טיפש, אז לך תדע...)

פורסם

אם זו תקלה "ספציפית" היא לא קשורה לדיון.

אם זו תקלה בעקבות עדכון מודם אז תואיל נא חברת התשתית שגרמה לתקלה, לתקן אותה בעדכון לגרסה קודמת.

אי אפשר לעזור לך לפתור תקלה שנגרמה ע"י עדכון מודם.

רק החבלן שגרם לה יכול להעלים אותה כמו שבאה.

זו לא פעם ראשונה שעדכון מודם מאסיבי גורם לבעיות כלשהן.

ובהתחשב ברמת המקצועיות הנמוכה של האנשים המועסקים אצלם(כי הם חיפשו איפה לקצץ במשכורות), והניתוק המוחלט בין המחלקות והמערכות(כי יד ימין עסוקה בלאונן, בזמן שיד שמאל עסוקה בלגנוב כסף מכיס הציבור, בזמן שהראש מחפש מה ללבוש מחר לטקס חלוקת הדיבידנדים), זו גם לא תהיה הפעם האחרונה.

פורסם
דרך המודם (בלי ראוטר) הפינג עובד

ומה החכמה לבדוק במצב שהכל תקיi ?

יש לבדוק דרך הנתב !

פורסם

Ivan... שים לב שקודם כשניסיתי לעשות פינג לגוגל דרך המודם ולא דרך הראוטר, לא קיבלתי תגובה חיובית - לכן ציינתי שהפעם דרך המודם הפינג כן עבד... הפינג דרך הראוטר מן הסתם לא עובד.

טוב, נראה לי שסיימתי עם הפורום הזה. ספק אם כל מומחי-העל פה יצליחו לפנות זמן ואשכרה להגיע לבעיה (שלא לדבר על לפתור אותה) אם הם כ"כ עסוקים בלהראות כמה הם טובים יותר.

פורסם

האם מישהו יודע מה מכיל העידכון , אולי מכך אפשר יהיה להבין איזה הגדרות אפשר אולי לשנות בראוטר

לי יש EDIMAX BR6424N , וברגע שהמודם מחובר אליו , אי אפשר אפילו להתחבר לפורטל שלו )192.168.2.1) נתקע , ברגע שמוציאים את הכבל של המודם , אפשר להתחבר לפורטל בלי בעיה .

כמובן שניסיתי את כל הריסטים האפשריים כולל HARD RESET לראוטר.

הכל התחיל אצלי אתמול (יום שבת)

פורסם
Ivan

טוב, נראה לי שסיימתי עם הפורום הזה. ספק אם כל מומחי-העל פה יצליחו לפנות זמן ואשכרה להגיע לבעיה (שלא לדבר על לפתור אותה) אם הם כ"כ עסוקים בלהראות כמה הם טובים יותר.

זאת לא בעיה שאפשר לפתור כאן.

הבעיה נוצרה ע"י עדכון מודם.

משהו לא בסדר בקושחה/תוכנה של המודם.

את זה אנחנו לא יכולים "לפתור", רק המתכנת שמעדכן את שרת העדכונים שמעדכן את המודמים של חברת התשתית יכול.

אולי אפשר לעקוף את הבעיה ע"י משחק בהגדרות.

אולי לא יעזור שום דבר.

בכל מקרה הבעיה תיעלם מעצמה!!! אם לא היום אז מחר או בימים הקרובים.

כמה כבר חסרי מקצועיות חברות התשתית יכולות להיות כשהמרכזיות שלהם מפוצצות בתלונות על כך?

פורסם

תשים לב שלא בקשתי פינג לשם שלאתר אלה לכתובת.

ועם "מן הסתם" כתשובה באמת שאי אפשר לעזור לך.

בהצלחה.

פורסם
Ivan... שים לב שקודם כשניסיתי לעשות פינג לגוגל דרך המודם ולא דרך הראוטר, לא קיבלתי תגובה חיובית - לכן ציינתי שהפעם דרך המודם הפינג כן עבד... הפינג דרך הראוטר מן הסתם לא עובד.

פתח שרשור חדש בפורום המתאים ואז הסיכוי שיעזרו לך לפתור את הבעיה גדול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים