פורסם 2015 בינואר 210 שנים יש לי מערכת עם i5 2500 ו-7950 (משומש) עם 8GB של RAM. מערכת הפעלה שלי היא Windows 8.1 Pro ומשום מה יש לי יותר מדי תקיעות, אם זה שאני משחק ב-PES 2015 או צופה ב-Google Earth. שמתי לב שיש לי ניצול גבוה מדי ב-Memory, בדקתי ב-Resource Monitor והשימוש בזיכרון הוא כ-37% כשהדפדפן Google Chrome פתוח ברקע. השימוש במעבד הוא בסדר, משהו כמו 7% במנוחה. יש לכם מושג מה אפשר לעשות בנדון? אני משתדל להימנע מפרמוט מיותר של המערכת. תודה.
פורסם 2015 בינואר 210 שנים תראה תמונה של memory תחת ה task manager. מערכת הפעלה 64 ביט ודריבים עדכניים כן ?
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מחבר אז למעשה, איך אפשר לוודא שאכן מדובר בתקיעות שנובעות מדיסק קשיח (על אף פי שאני משתמש ב-SSD ככונן ראשי) או תקיעות אינטרנט? ואם אכן ישנן תקיעות, האם ניתן להעלים אותן? ואיך? תודה ושבת שלום.
פורסם 2015 בינואר 310 שנים אם יש לך SSD אז לא הגיוני שההרדיסק תוקע.אלה אם כן הקשבת לעצות אחיטופל ותקעת PAGEFILE וכיו"ב על ההרדיסק. (כבר נתקלתי בעבר בכמה כאלו...)
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מחבר סליחה על הטעות, אני מניח שזה מה שביקשת (needacomp): איך אפשר להחזיר את ה-pagefile ל-default?
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מה המפרט שלך ? למה רשום שם "שמור לחומרה 4.5 גיגה" זה יותר ממחצית מהזכרון הפיזי שלך ??האם גם במצב שצילמת עכשיו הכרום עובד לאט ?אם אתה זמנית מבטל את הסריקה בזמן אמת של האנטי וירוס זה משפיע על זה ? נערך 2015 בינואר 310 שנים על-ידי needacomp
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מחבר אין לי מושג, אולי נגעתי בהגדרות שקשורות לזה ואני פשוט לא זוכר. הכרום עובד בסדר ואני לא חושב שיש השפעה לאנטי-וירוס, לפעמים כרום קצת מקרטע כשיש הרבה כרטיסיות.
פורסם 2015 בינואר 310 שנים לכן אמרתי שתביא צילום מסך כשיש את הבעיה, לא בכללי. חוץ מזה ידוע שדברים כמו ADBLOCK אם אתה משתמש לוקחים המון זכרון, תנסה לעבור ל UBLOCK במקום.
פורסם 2015 בינואר 310 שנים איך אפשר להחזיר את ה-pagefile ל-default?לא צריך להחזיר לDEFAULT, רק לבדוק שהוא לא יושב על ההרדיסק.חפש בגוגל איפה זה.
פורסם 2015 בינואר 310 שנים חוץ מזה, גם לא ענית על המפרט, לוותר על חצי מכמות הזכרון בהחלט יכול להשפיע כשיש הרבה טאבים פתוחים.
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מחבר לכן אמרתי שתביא צילום מסך כשיש את הבעיה, לא בכללי. חוץ מזה ידוע שדברים כמו ADBLOCK אם אתה משתמש לוקחים המון זכרון, תנסה לעבור ל UBLOCK במקום. הבעיה באה בפתאומיות, לפעמים המשחק זז מאוד לאט ולפעמים הוא זז בסדר. הפעם זה בסדר: ומעבר לזה, אני לא מבין למה רק 3.5GB ניתנים לשימוש: יש לכם מושג? ושיניתי קובץ החלפה ל-SSD. אין ב-HDD. נערך 2015 בינואר 310 שנים על-ידי oneq
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.