פורסם 2015 בינואר 110 שנים בטבלה או משהו ? זה פשוט מכה, יש משחקים היום שצרכים 40 גיגה הורדה בשביל לשחק בהם מסכן ה SSD שלי ואני מקווה שבזק בינלאומי לא יעשו לי עוד פעם בעיות עם הקו... אם קונים בחנות מקבלים איתם 10 DVDS ?
פורסם 2015 בינואר 210 שנים לא ראיתי משהו שמראה גודל הורדה, אבל הנפח הדרוש בדיסק מופיע בדרישות המערכת של המשחק שזה בד"כ קרוב לגודל ההורדה, כמה גיגות +-. בסטים לדוגמה אתה יכול לראות את הדרישות בתחתית עמוד המכירה.ולא, אתה לא מקבל 10 DVD, אלא 2-3 דיסקים DVD dual layer. לפחות ככה זה היה בפעם האחרונה שיצא לי לקנות משחק בדיסק לפני כמה שנים. בחלק מהמקרים שבהם המשחק מאוקטב דרך אחת מהמפיצות הדיגיליות (סטים/אוריגין/יופליי) אתה תקבל רק חלק מהקבצים בדיסק והשאר יורדו אחרי האיקטוב.
פורסם 2015 בינואר 210 שנים מחבר 37 גיגה זה לפחות 4 דיסקים של DUAL LAYER (ויש משחקים יותר גדולים). נערך 2015 בינואר 210 שנים על-ידי needacomp
פורסם 2015 בינואר 210 שנים המידע מופיע בדף של כל משחק ב-Steam. פשוט גלול ל-About This Game, ולחץ על הלינק READ MORE. ואז גלול שוב עד לחלק System Requirements. המידע שאתה מחפש מופיע תחת Hard Drive.
פורסם 2015 בינואר 210 שנים מחבר אני יודע את זה, אני מדבר על טבלה שמרכזת את זה באופן ברור (למשל לראות מגמות).
פורסם 2015 בינואר 310 שנים gamedeed.com מרכז בצורה טבלאית הרבה מידע על משחקים, אבל לא את הגודל שלהם על הדיסק. אתה יכול להציע להם להוסיף את האופציה הזו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.