עבור לתוכן

שאלה על שמירה בסקיירים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני חודש ככה התחלתי לשחק בסקיירים פרוץ כדי לבדוק עם הוא ירוץ לי נורמלי על הלפטופ כי רציתי לקנות במבצעים של סוף השנה.

אני עכשיו רוצה לקנות אבל רציתי לדעת אם אני קונה אותו בסטים תהיה לי אפשרות להכניס לו ידנית את השמירה שלי כדי להמשיך?

אם אני אצטרך להתחיל הכל מחדש זה יהיה ממש סיוט....

אני מקווה שלא תתפסו על הקטע של הפרוץ... אני לא רוצה לדעת שום דבר על איך פורצים, למה פורצים, מי פורצים...... זה שאלה טכנית על השמירות בסטים.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה עם השמירות, אתה לא צריך לשחק גם עם הקבצים או משהו. השמירות נשמרות ב- Documents\My Games\Skyrim

הדבר היחיד שאני אמליץ עליו זה למחוק את קבצי ההגדרות ולקנפג את ההגדרות מחדש (קבצי Skyrim.ini ו- SkyrimPrefs.ini בתיקיה הנ"ל)

מה שבוודאות יהיה בעיה זה שאתה תצטרך לקנות את המשחק עם ההרחבות ששיחקת בפרוץ. יש דברים ש"נצרבים" בקבצי השמירה ויכולים ליצור בעיות אם לדוגמה יהיה לך איזה סקריפט שנשמר בשמירה וחסר עכשיו בגלל שאין לך הרחבה מסויימת.

^ זה נכון גם למודים, לא רק הרחבות

פורסם

תקנה אותו בכל אופן ותמשיך לשחק באיזה גרסה שתעבוד לך הכי טוב

ככה אני עשיתי בזמנו האמת קניתי את המשחק בסייל האחרון לפני איזה חצי שנה ולא שחקתי אפילו

פשוט קניתי בשביל לצאת בסדר כי עד לנקודה ההיא שמתי במשחק מאות שעות

פורסם
  • מחבר

כן

לא אמורה להיות בעיה עם השמירות, אתה לא צריך לשחק גם עם הקבצים או משהו. השמירות נשמרות ב- Documents\My Games\Skyrim

הדבר היחיד שאני אמליץ עליו זה למחוק את קבצי ההגדרות ולקנפג את ההגדרות מחדש (קבצי Skyrim.ini ו- SkyrimPrefs.ini בתיקיה הנ"ל)

מה שבוודאות יהיה בעיה זה שאתה תצטרך לקנות את המשחק עם ההרחבות ששיחקת בפרוץ. יש דברים ש"נצרבים" בקבצי השמירה ויכולים ליצור בעיות אם לדוגמה יהיה לך איזה סקריפט שנשמר בשמירה וחסר עכשיו בגלל שאין לך הרחבה מסויימת.

^ זה נכון גם למודים, לא רק הרחבות

כן בכוונה הורדתי את הLE שכוללת את כל ההרחבות כי זה מה שאני רוצה לקנות (14 דולר ככה).

ולגבי קבצי ההגדרות אני מתכוון למחוק את המשחק לגמרי (לשמור את קבצי הSAVE) ולתקין מחדש דרך סטים.

תקנה אותו בכל אופן ותמשיך לשחק באיזה גרסה שתעבוד לך הכי טוב

ככה אני עשיתי בזמנו האמת קניתי את המשחק בסייל האחרון לפני איזה חצי שנה ולא שחקתי אפילו

פשוט קניתי בשביל לצאת בסדר כי עד לנקודה ההיא שמתי במשחק מאות שעות

כן זה פשוט מטורף כמות ההשקעה שיש במשחק הזה (גם אובליביון היה ככה וגם הוא היה פשוט מעולה!!! וכנ"ל לגבי FALLOUT3 שהיה פשוט מצויין)

יאללה קניתי.

בסופש אני אעשה מיגרציה :biggrinangelA:

קניתי 2 משחקים מהווישליסט שליבמבצעים האלה (טליסמן שהיה במחיר בדיחה של דולר וחצי - נוסטלגיה וסקיירים). הכל ביחד 60 שקל.... ככה כיף לקנות משחקים :)

נערך על-ידי jackhammer

פורסם

אותי עצבן שהם הוציאו את ה LE, אבל לא הוציאו UPGRADE למי שרכש את המשחק עצמו במחיר סביר כבר יותר משנה אחרי!

פורסם

תקנה פשוט את ה- LE? יוןתר זול מלקנות את המשחק + ה- DLC בנפרד...

פורסם

אם רק הייתי יודע שחודש אחרי שקניתי יצא ה LE ?

פורסם
  • מחבר
תקנה פשוט את ה- LE? יוןתר זול מלקנות את המשחק + ה- DLC בנפרד...

כן זה קצת דבילי כי הLE עולה 14 דולר ורק ההרחבות בנפרד עולות 22 דולר...

מעניין אם הוא יתן לו לקנות שוב את "אותו המשחק" בגרסאת LE (כי בספריה הוא מופיע כסקיירים רגיל, ומשחקים שכבר יש לך הוא לא נותן לך לקנות שוב אלא מופיע כפתור PLAY)

נערך על-ידי jackhammer

פורסם

הוא יוכל לקנות את ה- LE, אבל הוא לא יקבל עוד עותק של המשחק הבסיסי אלא רק את ההרחבות

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה שעליתי בפעם הראשונה עם השמירה מהמשחק הפרוץ (שהוא גם LE כמו המשחק שקניתי בסטים) הוא אמר לי משהו על זה שהמשחק מתבסס על כמה אייטמים שכבר לא נמצאים ובלה בלה בלה...

עד עכשיו (15 שעות בתוך המשחק) לא נתקלתי בשגיאות/קריסות או דברים מוזרים...

יכול להיות שקבוצת הפריצה הוסיפה כמה אייטמים מקוסטמים?

ואם כבר אנחנו נוגעים בקיסטום של המשחק...

יש אפשרות להוריד מודים שאנשים יצרו ולהתקין אותם על גרסאת סטים של המשחק?

אני מאוד רוצה להוריד חבילת טקסטורות בHD.

נערך על-ידי jackhammer

פורסם

כנראה שלא, אבל אולי היה שם את ה high res textures pack

אתה יכול להוריד אותו בחינם מסטים

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שיש את זה "רשמי" בסטים.

אני הסתכלתי פה

http://www.nexusmods.com/skyrim/?

יש שם מלא מודים.

עוד שאלה קטנה:

אני זוכר מFALLOUT3 (שהיו לי בו מלא מודים) שבסופו של דבר כל המודים מתחילים להכביד על המשחק.

לא מבחינה גראפית אלא על המשחק עצמו.

גם בסקיירים זה קורה?

מישהו שיחק במשחק והתקין עליו כמות גדולה של מודים?

אני שואל כי אני רואה שיש מלא מודים שמוסיפים דברים שלא קשורים לגראפיקה אלא מוסיפים קווסטים מגניבים. אז השאלה עד כמה זה "פוגע" במשחק

נערך על-ידי jackhammer

פורסם

יש חבילה רשמית (dlc) אבל היא לא עושה מי יודע מה יותר מידי.. עדיין יותר טוב מכלום.

ובגלל שזה קובץ פלאג אין המשחק זיהה שהוא הוסר ונתן לך הודעה.

לגבי המודים של נקסוס זה לא קשור לחבילה הרשמית ומותקן בנוסף.

וכן זה קורה גם פה שהמודים מכבידים על המשחק. זה לא שהם מורידים לך fps אחרי כמות מסויימת, אבל המשחק פחות יציב איתם. למשחק יש גם הגבלה של זיכרון שהוא יכול להשתמש של משהו כמו 3 גיגה בלי קשר לכמות זיכרון שיש לך במחשב (באג במנוע) אז כמות גדולה (מאוד) של מודים עלולה לעשות בעיות.

אני מריץ את המשחק עם איזה 100 מודים בלי בעיות, ויש אנשים עם קרוב ל 200-250...

ואם אתה מתקין מודים, אז תעשה לעצמך טובה ומראש תשתמש ב mod organizer. עברתי סיוט להעביר את רשימת המודים שלי מ nexus mod manager לשם

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפ.

אני אשב על זה היום ואתחיל להוריד מודים מעניינים.

מזל שחקרתי לפני שהתחלתי להוריד :)

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים