עבור לתוכן

מחפש מסך 27" איכותי

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך למחשב 27 איכותי, מהסוג שאחרי שנתיים אומרים " כבר לא עושים כאלה היום " ...

האם מסך מחשב בגודל הזה ברזולוציה פחות מX1440 הוא בזבוז כסף ? זה משאיר אותי לפי מה שאני רואה פה עם אופציה אחת של הDELL U213, שעולה כ3000 ש"ח.

האם יש אופציות זולות יותר באיכות שכזו ? האם זאת בכלל אופציה מומלצת, שכן הוא מתומחר בהגזמה רצינית יחסית לחו"ל ?

ועוד שאלת אוף טופיק... טלווויזיה לצפיה מ3-4-5 מטר בגודל 32" ... יש טעם לFULL HD או שאפשר להסתפק ב720P ולהוזיל עלויות בחצי ?

מקור השאלה - ידוע לי שבמסך גדול מאוד כמו 40--60 אינץ' גם פול HD זה כבר לא מספיק. השאלה היא ברמת הפירוט (בהנחה של אותה חברה איכותית רק רזולוציה שונה) בגודל 32". האם באמת ארגיש בFULL HD בגודל ובמרחק הזה ?

אני אשים את השאלה גם בקולנוע בכל מקרה :)

תודה !

פורסם

מסך 27 - תעשה חיפוש כאן על מסכים קוריאנים.

לצפייה במרחק של 3 מטר, אפילו 40 לא מספיק. למה לחשוב בכלל על 32?

פורסם
  • מחבר

אבדוק את העניין של הקוריאנים !

לא כל כך יש לי להוציא 3000 ומעלה כדי לראות סרט עם בן אדם (אחרת אני משתמש במחשב עם כוס קולה על הפד של העכבר ואוזניות טובות) ...

40 אינץ' ? יש משהו בעד 1000 שקל מיד שניה שראוי להיות מוכנס לבית אנוש ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ביליתי 20 דקות בקריאת דיוניום על המסכים, וקצת התבלבלתי.

אני רואה פה CROSSOVER, QNIX וכו'.... הבנתי שיש מוכר אחד מוכר שמומלץ לקנות ממנו, "אקססוריז הול"

אני מחפש ממנו מסך מט כמה שיותר אמין ואיכותי לגרפיקה. 27". לא יודע מה זה OC למשחקים... כל עוד זה לא נופל מהDELL לא ממש אכפת לי. העיקר שיעבוד חלק בQHD. יש לי DP וDUAL DVI על ה7950 שלי.

מהו הדגם הכי "בטוח" ללכת עליו לפי דעת הקהל העולמית כיום ? משהו עם TRACK RECORD, שאחרי שנה שנתיים אנשים בפורומים עדיין באים ואומרים וואלה, אני נהנה.

יש כזה ?

אגב - האם האפשרות המובילה בארץ היא DELL U27 ? הזרוע שלו כל כך טובה שאני כבר שוקל אם היא שווה את ה1000 שקל אקסטרא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים