עבור לתוכן

CS4 התקנה על חלונות7?

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני מספר שנים רכשתי CS4 design premium הותקנה על XP ועובדת תקין. אני מעוניינת להתקין אותה על win7 64b והבנתי שזה יכול ליצור בעיות. אין עם מי לדבר באדובי (לא ישראל ולא ארה"ב). בפורומים שלהם עולות בעיות דומות..

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה? אם הצליח להתקין את כל החבילה על חלונות 7 ללא הסרה מ-XP?

אני פשוט חוששת להסיר או להתקין או לעשות deactivate שמא אף תוכנה לא תעבוד לי (לא ב-xp ולא ב-win7). וזה הרי לצרכי עבודה. חשוב לי מאוד העניין.

תודה

פורסם

1. לא צריך לבטל את האקטיבציה. תתקיני כגרסה ניסיונית, ואם זה עובד תתקיני שוב.

2. לזכרוני זה עובד כל עוד לא מתקינים אקרובט.

פורסם
  • מחבר

למה להוריד ניסיונית? רכשתי את כל החבילה לפני מספר שנים...בקופסה (CD). בגלל זה אני שואלת..חוששת שזה לא יצליח כי זה בעצם מותקן במחשב אחר ואולי צריך לבטל משהו שם...(?)

בחבילה יש גם אקרובט פרו - דווקא הוא חלק אינטגרלי בעבודה - מדוע עושה בעיות?

פורסם

לא אמרתי שתורידי נסיוני. חששת שאם תאקטבי על ווינדוס 7 יהיו לך בעיות עם ההתקנה שנמצאת על ה-XP, ואת לא רוצה לבטל שם עד שזו שעל 7 תעבוד חלק.

לכן אמרתי שאת יכולה להתקין באופן חד פעמי את החבילה בלי הסריאל, כגרסה נסיונית, על הווינדוס 7, בלי לעשות שום שינוי בגרסה שמותקנת על XP.

אם זה יעבוד כראוי תפעילי אותה עם הסריאל במקום הגרסה שהתקנת על XP.

2. בנוגע לבעיות הצפויות, למיטב זכרוני הכל עובד חלק למעט אקרובט שלא עובד. אם את צריכה אקרובט פרו ולא רידר לא תוכלי להשתמש בגרסה שמגיעה עם CS4 (כמדומני 9) על ווינדוס 7 מכיוון שהיא ישנה ולא מתאימה, אלא תאלצי לבטל אותה בשעת ההתקנה ו להשתמש בגרסה חדשה יותר.

אני לא בטוח, מכיון שעברו כמה שנים מאז שהתקנתי CS4 על ווינדוס 7, אבל כך נראה לי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אבל זאת הבעיה...אני בטוחה שגירסת ניסיון תעבוד אבל ברגע שאכניס את המספר הסידורי זה יגרום לבעיות או התנגשות כלשהי..ומכאן החשש שלי - שבסוף לא בXP ולא ב-win7 אוכל לעבוד איתם.

מה עושים?

פורסם

אין שום בעיה לבצע deactivate /activate לפי הסדר, בדיוק כמו שהסבירו לך.

אני מכיר את זה אישית מעבודה עם CS לפני שש שנים.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אני מחוייבת לעשות deactivate לתוכנות שבמותקנות ב-XP לפני שמתקינה על Win7?

במקרה וזה לא יעבוד על win7 האם אוכל לבצע אקטיבציה מחדש על XP? או שאם ניטרלתי שם לא יכולה להחזיר חזרה?

פורסם

בעיקרון כן, אבל את יכולה לנסות אם זה עובד בלי להפעיל, רק להתקין כניסיוני, ואם זה עובד לבטל את ההפעלה בXP ואז להפעיל ב 7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים