עבור לתוכן

מבקש המלצה למשחק לפורקן עצבים

Featured Replies

פורסם

בקיצור הוא טרול, וחושב שזה בסדר לעשות את זה במפה שאנשים לוקחים אותה פחות ברצינות.

אבל בעצם הוא רק מוסיף לכמות המשחקים בהם שחקנים אחרים בקבוצה כועסים על אידיוט, כי הם לא באו בשביל לזרוק את המשחק כמו אידיוט.

מה שאתה לא רוצה שיעשו לך, אל תעשה לאחרים.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להיות טרול במשחק שהוא לא ranked. ביקשתי משחק בשביל לפרוק עצבים, משמע לעשות מה שבא לך, ואמרתי שבלול אי אפשר לעשות את זה כי כל משחק שאני אנסה דמות חדשה בשביל הכיף או אנסה בילד חדש אני אפסיד והקבוצה תכעס עלי. אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל טרולים אמיתיים לא מגיעים לדיאמונד (וזה לא קשור לskill)

- - - תגובה אוחדה: - - -

לי אין בעיה במשחק שהוא לא ranked שאנשים יעשו שטויות בשביל הכיף. הבעיה היא שלא כל הקהילה מרגישה ככה. וצריך לקבל את כל האנשים בחברה כי אין ברירה (גם בחיים האמיתיים)

טרול הוא בן אדם שיפסיד בכוונה כי לא עשו ban ל-מורגנה, למרות שהקבוצה שלו מנצחת. או מישהו שיפסיד בכוונה כי הוא לא קיבל את ה-lane שלו.

פורסם

יש גבול שאתה חוצה אותו.

משחק קבוצתי עם אנשים אחרים זה בדיוק כמו כדורסל.

במשחקי ליגה אתה חייב לתת מקסימום ולהתנהג למופת.

באימונים גם כן נותנים את המקסימום.

במשחקים להעביר את הזמן בכיף, אפשר להשתחרר וסתם להוציא אנרגיות בלי לחשוב יותר מדי.

אבל אם תתחיל לשים רגלים ולדחוף מרפקים לקבוצה שלך "סתם בשביל הצחוק" אתה תקבל מכות.

לנסות לקלוע מרחוק סל שהסיכוי שתפגע לא גבוה? בבקשה.

לזרוק את הכדור על הראש של מישהו אחר בנסיון להקפיץ אותו משם לתוך הסל?

לבוא לבוש בשריון מתכת כי זה משעשע אותך?

אתה טרול ומגיע לך מכות.

פורסם
  • מחבר

זהו שמשחק אראם (ונורמל) לא אמור להיות רק בשביל אימון. תנסה שנייה להבין את נקודת המבט שלי. אני לא רוצה להיות במודה של להתאמן ולנסות להשתפר אלא סתם לעשות מה שכיף ולראות מה יצא. ולכן אמרתי שלול לא מתאים. במשחקי ranked זה שונה.

אם איי פעם שיחקת פיינטבול אתה תבין שהרבה יותר מצחיק להתגנב מאחורי מישהו ו"לפסול" אותו בזה שאתה נוגע בו בעורף.

ספורטיוביות =/= תחרותיות

fight me irl! get rekt, son!

פורסם

ashe עם AP BUILD זה לא "לנסות דברים חדשים", זה טרולינג.

זה כמו לבוא למשחק כדורגל ולומר "אולי במקום לכדרר על הריצפה אני אכדרר אותו על השחקנים בשביל לנסות איך זה".

זה מטומטם ברגע שזה בכלל עולה לאוויר העולם, ואתה תקבל מכות הרבה לפני שתספיק לעשות זאת במשך 20 דקות.

טיפשים כמוך הם מחבלים בקבוצות שלהם בשם ה"סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם בתחת שלי".

לא איכפת לי אם תשתה אלכוהול ותצחק ותעשה טעויות כל עוד זה ברוח ספורטיבית ועם כבוד מינימלי לקבוצה שלך.

אבל יש גבולות שחציה שלהם היא חוצפה וסוציומטיות, שלא לדבר על חבלה במשחק.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי AP ashe פעם אחת באלו נמוך וזה עבד מעולה. אחרי ניסיתי כמה שבועות אחרי באלו גבוה יותר וזה לא עבד ואז הפסקתי. אם אני אכדרר על שחקנים אחרים (בוא נוציא את העובדה שיכאב להם ממערכת השיקולים) ואצליח לנצח במשחק כדורסלce זה מגניב ממש bruce lee. אם אני סתם זורק כדור על אנשים אז זה טרולינג. לדעתי, בכל משחק שהוא לא ranked, כל עוד אתה מנסה לנצח ומדבר בכבוד, זה לא טרולינג. זה התנסות. כמו אנאלי פעם ראשונה עם שני ההורים שלך.

פורסם
Art Tatum זה נראה שהוא נגע לך בעצב פתוח
פורסם

יש הרבה כמוהו, זאת הבעיה.

אבל מה המזל, שהם גם נמצאים באותם אחוזים בקבוצות היריבות. :lol:

אז באופן קולקטיבי וסטטיסטי הם מקבלים על זה עונש.

והשחקנים הטובים שיודעים לנצל חולשות בקבוצה היריבה הם אלו שמענישים אותם הכי חזק.

<--------------- :cheesy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים