פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אני רוצה לקנות מצלמה כזאת בUSB למסנג'ר ודבריםאני צריך לדעת משהו מיוחד כמו רזולציה ממולצת? FPS ? משהו?לא לקנות של חברה לא מוכרת כי אני לא ימצא דריברים?אני לא הולך להשקיע יותר מ 150 שקל.. אז מה צריך להיות במצלמה פשוטה?? יש מצלמות פה בחנות מחשבים לידי ב 100 כדאי לקנות ככה בלי פרטים?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אם אתה רוצה אחת טובה שהיא רק נשארת "על" המחשב אז תקנה ת'מצלמה של לוג'יטק! אני מתכוון לעגולה הזו שבאה עם תושבת .. זה תלוי כי אולי תשנה את החלטתך ותרצה גם webcam שבאה עם סטילס אן webcam רגילה.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים Logitech QuickCam Express בסביבות 160 ש"ח.או Quantum TwinkleCam בסביבות 120 ש"ח.ניתן להשיג כמעט בכל חנות מחשבים ברשת.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מה דעתך על זה:http://www.geniusnet.com.tw/product/camera/web/videocamweb.htm
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים מחבר אני לא רוצה לקנות אחת טובה כי אין לי כסף וחבל על הכסף בשביל שיראו אותי שיראו בלי איכות....ממואני לא צריך אחת בשביל על המסך כי יש לי נייד ככה שלא יהיה לי איפה לשים אותה.....ללכת על מצלמה ב100 שקל בחנות מחשבים לידי? ככה בלי לדעת עליה כלום? אני יחפש את הQuantum TwinkleCam אם זה 120 ואתם מכירים... זה יכול להיות טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.