עבור לתוכן

חובבי שעונים התפקדו!

Featured Replies

פורסם

כל חובבי השעונים למיניהם. בתור מישהו שנפל לתחביב היקר והנפלא הזה

לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקדם אותו ואת קהילת חובבי השעונים ושעוני היוקרה בארץ

התחלתי ביצירת קבוצה בפייסבוק שהיא ממש מקצועית עניינית ומוצלחת ולאחרונה אף הקמתי פורום ייעודי לנושא.

הכל לא מסחרי וללא מטרת רווח, נטו רצון לקדם את הקהילה בארץ.

אשמח אם תרשמו תצטרפו, תספרו לנו איזה שעונים יש לכם ואילו הייתם רוצים שיהיה לכם, תשתתפו בדיונים ותעזרו לקהילה לצמוח.

אנחנו עושים גם מפגשים מידי חודש או חודשיים כך שזה בכלל נחמד ויש הזדמנות להכיר אנשים כמוכם.

היום העלתי סקירה על שעון סייקו קינטי חדש שיצא ב 2014 מקווה שתהנו.

פורסם

לא בהכרח תחביב יקר. אני מאוד אוהב את העיצובים של חלק מהשעונים של Timex ויש לי לפחות 5 שעונים שלהם שעדיין בשימוש, כשהחביב עלי ביותר הוא זה:

timex.jpg

מעבר לכך שאני אוהב את העיצוב יש לו פיצ'ר מאוד שימושי שנקרא Easy Set Alarm שבעזרתו אני יכול תוך שניה~שתיים לכוון צילצול תזכורת לעוד כמה דקות (עד 60 דקות). פשוט מסובבים את החוגה החיצונית עד שהמשולש השחור מופיע מול הדקה שבה רוצים שהשעון יצלצל, ומושכים את הכפתור התחתון החוצה. אפשר גם לכוון בשיטה דומה (אבל קצת יותר מסורבלת) צלצול השקמה, אבל למטרה הזו אני מעדיף להשתמש בסמארטפון.

המחיר? כ-$60 כולל משלוח לארץ (משום מה המחיר באמזון כרגע כפול, כנראה כי הופסק הייצור ויש ביקוש). גם עבור שאר השעונים שלי מתוצרת החברה הזו שילמתי סכומים דומים. יש לי כנראה טעם זול בשעונים ;)

פורסם

הייתה לי גם חיבה רבה לשעונים, בעיקר ל- Tissot, למזלי זה עבר לי בשלב שתכננתי "לעלות מדרגה" ולקנות שעון של IWC ב-3000 דולר...

ברגע שימות לי השעון הנוחכי (Tissot), אקנה משהו זול, עד 1000 שקל, פשוט עם הגיל סדר עדיפויות שלי בחיים השתנה.

פורסם

אני מעוניין לקנות איזה שעון אלגנטי\יוקרתי בגילי המתקדם (אני עדיין משתמש ב-GSHOCK שקיבלתי מהורי עת הגיוס לצבא - לפני 20 שנה)

אני כיום מבין ששעון הוא יותר מאשר פונקציה אלא גם תכשיט \ סמל סטטוס וכיוב'

זה לא שזה יהפוך אותי לאדם יותר טוב זה פשוט יעשה לי טוב.

פורסם

יש סיבה להעדיף את המוטו 360 על פני ה G watch R של לאג'י?

נראה שהבטריה שלו קרנפית יותר, המסך מעוגל באופן מלא ואני מניח שהראות באור יום טובה משל המוטו בשל השימוש ב OLED.

פורסם

יש לי aw0015-08e_1.jpg

ומאוד מרוצה ממנו

והשעון הבא שאני מאוד רוצה זה hamilton khaki titanium

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים