עבור לתוכן

שלום צריך עזרה המלצה על כרטיס מסך עד סביבות ה 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המערכת שלי

Processor : Intel Core i5 760

Mainboard : Gigabyte P55-UD3L

Physical Memory : 4096 MB DDR3

Video Card : AMD Radeon HD 6870

תודה :-)

פורסם

אם התקציב של 600 הוא בונקר ואין אפשרות חריגה אז לדעתי לך על 7950 משומש עם אחריות מפלונטר .

זה ייתן לך שדרוג מסיבי על פני 6870 ובכלל, עם המעבד המזדקן שיש לך, אני לא חושב שאתה צריך להשקיע יותר מזה..

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu

ועם העודף תנסה לארגן עוד קצת RAM, זה יועיל במשחקים מודרניים.

רק אם תוכל תציין בבקשה איזה ספק כח יש לך כי זה חשוב...

פורסם
Wolfinix המעבד שלך הוא מעבד טוב וכדאי לך לעשות לו OC לתוספת ביצועים (כמובן עם קירור מתאים).
פורסם
  • מחבר
רק אם תוכל תציין בבקשה איזה ספק כח יש לך כי זה חשוב...

אם אני זוכר נכון SeaSonic S12II Bronze (לא בטוח אם W500 או 430W, אז נלך על הנמוך...)

Wolfinix המעבד שלך הוא מעבד טוב וכדאי לך לעשות לו OC לתוספת ביצועים (כמובן עם קירור מתאים).

כוונתך למעבד של לוח האם? או של כרטיס המסך? (כי אם זה של הכרטיס מסך יש לי אתו בעיות פתחתי שרשור בנוגע לכך כאן ) אם כוונתך ללוח אם כיצד אני עושה זאת?

תודה

פורסם

כמובן שהמעבד שבלוח , יש לך גם לוח טוב לאוברקלוק . יש מלא מדריכים איך לעשות אוברקלוק , תמצא לך אחד כזה ותתחיל ואם תתקל בבעיה יש לך את פורום אוברקלוק לכל שאלה :xyxthumbs:

פורסם

מדובר בספק איכותי שגם בגרסת ה430W אמור להחזיק 7950 אבל לא כרטיסים שפונים צפונה כמו 280X וכו'.. וגם אם כן מאוד מאוד גבולי (ה500W כן יחזיק)

אם באמת מדובר בגרסת ה430W הספק לא ישאיר לך כל כך מרווח לOC קח את זה בחשבון, אם זה 500W אתה מסודר.

פורסם
  • מחבר
תמצא לך אחד כזה ותתחיל ואם תתקל בבעיה יש לך את פורום אוברקלוק לכל שאלה :xyxthumbs:

תודה :-)

אם זה 500W אתה מסודר.

איך אני יכול לוודא איזה מהם הוא?

עריכה:

שאלה נוספת אם אפשר, אם התקציב שלי עד 1000 ש"ח מה תמליצו (כרטיס מקורי ולא משומש)

פורסם
  • מחבר

מספר שאלות נוספת בהנחה שיש לי עד 1000 ש"ח בשביל כל עניין השידרוג מה עדיף לי לעשות (מבחינת אמינות, יעילות וביצועים)?

1. כרטיס משומש מפלונטר (7950) + זכרונות 2X4GB - עד כמה אמין הכרטיס מפלונטר? (ובכלל החנות עצמה)

2. כרטיס חדש 7950

3. כרטיס 7870XT שהומלץ קודם + להחליף זכרון אחד מה 2GB ב4GB (כלומר לוותר על DULE MEM בשביל 6GB זכרון בסה"כ)

4. המלצה אחרת

תודה

פורסם

1) כרטיס מסך מצוין, זיכרונות תיקח סטיק אחד של שמונה.

2) ה7950 עולה 550, זה החלטה שלך כמה אתה משקיע.

3) ה7950 משתלם יותר

החנות פלונטר מאוד אמינה, מניסיון שלי ושל המון חברים מהפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים