עבור לתוכן

כדאי לקנות מחשב באייבורי באילת?

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורשמתי לי בדיוק את הרכיבים שאני רוצה והכל וההפרש שיוצא בין סניף רגיל לסניף באילת זה בסביבות 400 ש"ח שזה הרבה.. השאלה אם זה באמת כדאי? במקרה נתקלתי בתקנון באתר שלהם ורשום שם שאם אני קונה מחשב באילת אני יכול להחליף אותו רק באילת ואם יש בעיה זה סיפור.. כמה בעיות הם עושים בשביל שפחות אנשים יקנו שם, מעצבנים..

אז מה אתם אומרים?

פורסם

אחריות תקיפה בכל הסניפים לאחר קנייה באילת כמה שאני יודע (לפחות בKSP זה ככה), פשוט תיסגר על מה שאתה רוצה לקנות ותוודא שלא תצטרך להחליף.

אם זה כדאי? ברור O__O רק תוודא שיש להם הכל במלאי, בKSP זה יותר קל לברר כי האתר שלהם מעודכן במלאי של המוצרים.

פורסם
  • מחבר

חח ברור שזה כדאי התכוונתי שאם יש איזו בעיה בהרכבה או באחד הרכיבים אני לא יסע לאילת רק בגלל זה.. אני מאמין שהאחריות תהיה בכל הסניפים הם פשוט אמרו שרק ההחלפה תהיה באילת שזה די מבלבל..

פורסם

בן דוד שלי קנה מKSP מחשב שלם באילת (אבל הרכיב באשדוד), היו בעיות עם קירור המים שהוחלף בחדש, וכרטיס המסך היה מתחמם (מה שיצא תקין 290X refernce חם כמו הגהנום חח).

הוא לקח את המחשב לKSP אשדוד ושם טיפלו בבעיה מההתחלה ועד הסוף, אני מאמין שבסופו של דבר ivory פועלים באופן דומה.. על אף מה שאמרו לך.

אולי תקנה גם אתה רק את החלקים באילת ותרכיב בסניף הקרוב לביתך.. כך שהמרכיב המקומי יהיה אחראי לתקינות המחשב ובמקרה של בעיה התקשורת שלך תהיה מולו.

וגם אם לא, מה אכפת לך איפה יחליפו לך אתה שם את המחשב שלך בסניף הקרוב, מקסימום עניין של עוד כמה ימים עד שהם ישלחו ויקבלו תחליף, הם לא מצפים באמת שתיסע לאילת ..

פורסם
  • מחבר

כן זה נשמע יותר הגיוני מה שאתה אומר. לא יודע אני עדיין מתלבט עם זה.. אני יתקשר לסניף באילת מחר נראה מה הם אומרים.

הם גם אומרים שאי אפשר לעשות הזמנות בטלפון שזה גם מטומטם העיקר שתבוא לחנות עצמה..

פורסם

אני יודע שR9-290 נשמע כמו מטוס סילון עם קירור הרפרנס, אז 290X?! שלא ישרוף לו את החדר... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים