פורסם 2014 בדצמבר 2510 שנים שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לbluetooth. שאני מנסה להוסיף חיבור חדש מופיעה הודעה: "bluetooth is not ready". שאני נכנס לאפשרויות ומנסה ללחוץ על הenable זה כותב : activate bluetooth using Fn + F2 or the radio ON\OFF switch. יש לציין שהאופציה הראשונה מובילה בכלל לאפשרות לשינוי של הגדרות צריכת חשמל בין מצב מאוזן למצב חיסכון בצריכה, ואת האופציה השנייה חיפשתי הרבה בלוח הבקרה ולא מצאתי. מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש
פורסם 2014 בדצמבר 2510 שנים שלום וברוך הבא לפורום נא ציין דגם מדויקבגדול נראה שמתאם הבbluetooth הפנימי לא מאופשרכמו כן תדביק תמונה של מנהל ההתקנים - device manager
פורסם 2014 בדצמבר 2510 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה,הדגם הוא satelite c660 - 1D0 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 7.לגבי תצלום המסך, זה לא מאפשר לי להעלות תמונה , כותב שאין לי הרשאות או משהו בסגנון, בכל אופן במנהל ההתקנים ה-bluetooth מזוהה ואינו נמצא על disable.
פורסם 2014 בדצמבר 2510 שנים מחבר ניסיתי את שני המקשים ביחד, גם לא עוזרוהכפתור עובד, אפשר לשנות איתו הכל.יש לך עוד רעיון??
פורסם 2014 בדצמבר 2610 שנים אינני יודע.מקש Fn עובד ישירות עם הביוס ולכן ההגדרות שלו מגיעות דרך הדריברים והביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.