פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אוקי אז חשבתי לפתוח נושא חדש כי באמת חסר פה הסבר מרוכז על כל המושגים שאתם מעלים כאן.אז תסלחו לי על הכותרת. אז פה כל אחד יעלה את המושגים שהוא מכיר וככה לא ישאלו יותר מדי שאלות נוביות.אני אערוך כאן בתגובה הראשונה את המושגים ואסדר אותם ואכתוב תאריך עדכון אז אז יאללה תתחילו לרשום!.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים רעיון יפה, אני ישפר את זה קצת אבל.תכתבו פה מושגים שאתם לא מבינים, מי שיודע אז לענות תשובה הכי מדוייקת שאפשר ובמילים כמה שיותר "קטנות" כדי שכולם יבינו, ואחרי שיהיה לנו הרבה מושגים אני יוסיף אותם לסטיקי.אז יאללה, Ask away 8)
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים ח"ח = חיזוק חיובי או חתיכת ח** תלוי למי אתה רושם את זה.ל"ת = ללא תוכן או לך תתנ***. ;D
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים ravid אתה רוצה שאני יגיד לגבאי?! אתה משוגע?! אתה רוצה לשעמם אותי למוות עם ההסברים של גבאי? זוכר מה הוא אמר שיעור אחרון במעבדה "תשאל אני לא אכעס עליך" אז למישהו יש תשובה בהרחבה על עוצמת הרמקולים שנמדדת ב RMS?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים RMS-root mean squaresquare root of the average of the sum of a given set of squared numbers
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים square root of the average of the sum of a given set of squared numbersאני חושב שטעית שמה איפשהו...
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אני חושב שטעית שמה איפשהו...אני לא חושב זה תרגום של בבילוןאולי התכוונת לטעות כתיב כי יכול להיות שלא העתקתי נכון
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים בינתיים 2 דפים ו 2 מושגים הגדרתם.מספיק עם הספאם, וזה אזהרה אחרונה, יש פה פרוייקט נחמד ואני רוצה שהוא יצליח.2004, אם תואיל בטובך לקרוא תראה שהת'רד יהפוך למילון מונחים וימוקם בסטיקי, אז תחסוך מאיתנו את הציניות שלך.תודה
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מילון כזה כבר קיים ב- PC Arenahttp://www.pcarena.org/index.php?subject=milon&sg=main
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.