פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אתמול רציתי לסדר מבפנים את המחשב, אז הוצאתי את דלת המארז, שמתי אותה על הכיסא ומרוב טיפשות ישבתי עליו ועל הדלת בעצם.ישר קמתי וראיתי שכל הדלת התעקמה, הצלחתי קצת לישר אותה אבל מלמעלה היא עדיין עקומה ודלת המארז בקושי נסגרת.אני הצלחתי לסגור אותה, אבל אחרי 5 דקות של ניסיון וגם נשאר עדיין כזה פתח כי הדלת התעקמהרציתי לשאול אם יש כזה דבר לקנות רק דלת למארז? לא עוד מארז רק דלת?הנה המארז שיש לי:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=442&catcode=23למרות המחיר הזול שלו הוא די טוב, אבל החיסרון היחידי שיש לו זה שהוא מתעקם מהר, כמו פלסטלינה. ישבתי על הדלת בקושי והיא כבר התעקמה
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי חחח אני בטוח שאם תנסה עוד פעם ועוד פעם תצליח לישר אותה לבסוף. בארץ אי אפשר להשיג דלתות של מארזים באופן נפרד ובמיוחד שלא למארז שלך. אם אתה לא מצליח ליישר אותו קנה אותו מארז או שתקמבן משהו עם הדלת. בהצלחה
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר אם זה ממש גרועתעשה במקום הדלת מברזלדלת מפרספקס זה קשה לעשות את זה? אתה יכול להביא לי מדריך בבקשהואני מצליח להכניס את הדלת למקום שלה בסוף, אחרי אולי 5 דקות בערך אבל הבעיה היא שאני מוכר את המחשב ביום שישי הבא וראה לי שמי שקונה ממני את המחשב בטח ירצה להוריד מהמחיר שלו כי יש בעיות בדלת.וזה באמת מצחיק, כל המשפחה שלי התחילה לצחוק עליי אתמול אחרי שהבינו מה קרה לי.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים תקנה עוד מארז כזה ותיקח ממנו את הדלתהספק שווה איזה 80 שקל, בטוח שתמצא מה לעשות איתו או מישהו שרוצה אותו.יוצר ששילמת 65 שקל לדלת, שזה יחסית הרבה בשביל דלת כזו אבל יותר זול מכל פיתרון אחר.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר תקנה עוד מארז כזה ותיקח ממנו את הדלתהספק שווה איזה 80 שקל, בטוח שתמצא מה לעשות איתו או מישהו שרוצה אותו.יוצר ששילמת 65 שקל לדלת, שזה יחסית הרבה בשביל דלת כזו אבל יותר זול מכל פיתרון אחר.למען האמת לי יש מה לעשות עם ספק אם אני אקנה מארז חדש, אני צריך ספק בשביל P3 שיש לי, אז אני אשים לו את הספק.אבל מה אני אעשה עם המארז (אחרי שאני אקח ממנו את הדלת והספק)?לזבל?או שמישהו יסכים לקנות ב-30-40 ש"ח?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים לא, כי גם ככה הוא יצטרך לקנות אותו מארז כדי שהדלת תהיה תואמת, ואם הוא יחליף מארז הוא יצטרך להרכיב את המחשב במארז החדש.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אז מה?בטח המארז "קצת התלכלך" וקצת נשרט.. יש מארז חדש.. זה רק רציונאלי לקחת את החדש.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר יכול להיות שבאמת אני אעביר את הכל למארז החדשיהיה אימון טוב בשבילי להתאמן על בניית מחשבכך אני לא אפשל עם המחשב החדש כשאני אבנה אותואבל יש לי שאלה:כדי שאני אעביר את החלקים שבמארז הישן לחדש אני אצטרך להוציא אותם ולשים אותם בצד לזמן קצראז איפה אני בדיוק אשים אותם? אין לי את החבילות שלהם? שאני אשים אותם בצד על השולחן? הם לא ישרפו? השולחן עשוי מזכוכוית ועץ ואחד אחר עשוי כולו מעץ
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אתה לא צריך לשים אותם בצד לזמן קצר. אתה יכול להרכיב אותם ישירות בשני.חוץ מזה לא יקרה לשולחן עץ או לחלקים כלום אם תניח אותם עליו.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר אתה לא צריך לשים אותם בצד לזמן קצר. אתה יכול להרכיב אותם ישירות בשני.חוץ מזה לא יקרה לשולחן עץ או לחלקים כלום אם תניח אותם עליו.אתה בטוח אחי?שאני לא אעשה בהם בטעות קצר או משהו כזה
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים קח את הדלת של המארז ותשכיב אותה ואת כל החלקים עליה, אין טוב יותר ממשטח מתכת למניעת חשמל סטאטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.