עבור לתוכן

איך הקירורים של arctic cooling accelero?

Featured Replies

פורסם

אכן הגדרתי ישראל, אפילו התקדמתי שלב לשלב שבו ממלאים פרטים מדויקים (כתובת, שם וכו') כי הייתי בטוח שהמחיר שאני רואה הוא טעות ואולי זה יתקן את עצמו. אבל זה היה המחיר חבל שלא הזמתי..

• תגובות 33
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איך לא חשבתי להזמין ישירות מהאתר של arctic cooling? מחירים זולים יותר לעומת מקומות אחרים ושולחים לארץ

אני יכול לקנות את ה twin turbo 2 ב- 250 ש"ח, או את ה- twin turbo 3 ב- 310 ש"ח כולל משלוח.

מישהו יודע מה הבדלים בינהם? שניהם תומכים בכרטיס שלי ובעוד הרבה כולל סדרה 9XX

ויש גם את האפשרות של ה- extreme 3 ב- 350

פורסם

אה לא ידעתי שהם שולחים לארץ... אני די בטוח שזה לא היה אפשרי לפני חצי שנה בערך. במחירים האלה זה כבר כן כדאי.

הבדל בין 3 ל 2 לפי התמונות (די התעמקתי בהן), הקירור עצמו זהה אבל ב 3 הוסיפו היטסינק על גב הכרטיס ובראקט תמיכה כדי למנוע התכופפות של הכרטיס מהמשקל של הקירור.

לא נראה לי שההיטסינק בגב יעשה שינוי דרמטי מבחינת ביצועים מה שכן הבראקט יכול להיות שימושי לתמוך בכרטיס כדי שלא יתכופף מהמשקל (יש אנשים שפשוט תומכים בכרטיס בעזרת אזיקון או חוט לגג המארז).

אם אפשר לקנות את הבראקט בנפרד הייתי הולך על זה.

* עם ההיטסינק שהוסיפו לגב הכרטיס יכול להיות שזה לא יסתדר עם קירורי מעבד גדולים ויאלץ להוריד את הכרטיס לסלוט נמוך יותר ואז יש בעיה כי הבראקט תופס לבד ארבעה סלוטים אז אם עוד יורדים למטה לפעמים לא נשאר סלוטים.

אם השאיפה להוציא כמה שפחות הייתי הולך על 2 כי זה יספיק בהחלט מבחינת ביצועים, ודואג להחזיק את הכרטיס עם חוט או אזיקון במידה והמשקל יגרום לכיפוף.

אם אין לך בעיה לזרום ל 310 אז לך על 3 במידה ויש לך 4 סלוטים פנויים עבור הבראקט ומקום של לפחות 3 ס"מ בין גב הכרטיס לקירור המעבד.

פורסם
  • מחבר

תודה, אם כך אז אני אזמין את ה- 2.

מבחינת מקום יש לי מספיק מקום במארז ל- 3, אבל אם ההבדל הוא פשוט בראקט אז ההבדל במחיר כבר הופך את זה ללא משתלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים