פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים לא הייתי קורא לSSD כרטיס. דיסק מערכת עם מעט מקום פנוי זה תמיד מקור להרבה בעיות.למה יש לך מצוקת מקום בכלל?
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים מחבר לא הייתי קורא לSSD כרטיס. דיסק מערכת עם מעט מקום פנוי זה תמיד מקור להרבה בעיות.למה יש לך מצוקת מקום בכלל?מה שזה לא יהיה.. הוא כמעט מלא 117\120.. הרבה משחקים.. כדאי לי להעביר אותם לאיחסון אחר?
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים Noבעיקרון יש יתרון שיהיה לו מרחב עבודה אך זה לא קריטי וכמובן לא ישנה ל FPS שלך נערך 2014 בדצמבר 1910 שנים על-ידי Los
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים מחבר אין לך בררהיש איזו שהיא שיטה להעביר קבצים מכונן אחד לאחר? או שצריך למחוק ולהתקין מחדש?- - - תגובה אוחדה: - - -Noבעיקרון יש יתרון שיהיה לו מרחב עבודה אך זה לא קריטי וכמובן לא ישנה ל FPS שלךכן ניראה לי כדאי שאני יפנה בו קצת מקום ליתר ביטחון תודה
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים כמה משחקים היית צריך לדחוף כדי למלא כל כך הרבה נפח?תבדוק עם Treesize מה תופס אצלך את מירב הנפח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.