עבור לתוכן

BIOS לא עולה אבל ווינדוס עולה כרגיל

Featured Replies

פורסם

ביום שני האחרון אספתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב נייח בעל לוח אם של GIGBYTE Z97X GAMING 7. בKSP הרכיבו את המחשב והטכנאי שם השאיר ווינדוס מותקן הבעייה שהוא כנראה רק איפשר את הכונן SSD כי יש לי רק כונן אחד של 120 גיגה ואני מעוניין לפרמט מחדש ולהתקין ווינדוס. לפי הספר שהגיע עם הלוח אם יש ללחוץ על DEL באת הפעלת המחשב וביצעתי את זה רק שאין את המסך של הביוס גם ניסיתי להמתין קצת וזה עדיין לא עובד(המסך שלי נכנס למצב SLEEP ברגע שאין שידור מהמארז) המאווררים דולקים הכל דולק ורק המסך לא והביוס לא עולה.

אני מציין שוב הווינדוס עולה כאשר לא נוגעים במקלדת והכל עובד אבל אני לא מצליח להכנס לBIOS כדי להגדיר BOOT ואחרי זה לפרמט.

לא יודע אם זה נחוץ אבל אני משתמש במקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי של RAPOO

פורסם

יש בהחלט מצב שבאתחול לא מזוהה מקלדת אלחוטית.

חבר מקלדת חוטית USB או PS/2.

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על זה...מה שמצחיק שאם אני לוחץ על המקלדת זה לא מעלה ווינדוס וגם לא את הBIOS, אני אנסה תודה:) אעדכן אם זה עובד או לא

פורסם
  • מחבר

מצטער על הדאבל פוסט...ניסיתי עם מקלדת רגילה גם לא עולה, יש את הצפצוף היחידי הזה והוא מופיע גם כאשר הווינדוס עולה וגם אשר אני מנסה להכנס לBIOS. המסך שלי כיוויכול עובר למצב SLEEP ואני לא רואה אם הBIOS עלה או לא ולדעתי לא כי המסך היה אמור להדלק.

מישהו נתקל בזה ?

פורסם
יש בהחלט מצב שבאתחול לא מזוהה מקלדת אלחוטית. חבר מקלדת חוטית USB או PS/2.
גם אלחוטיות עובדות, אם מחברים לא דרך בקר ... גם לי זה קורה כשהמקלדת מחוברת לבקר עם כמה יציאות USB. תנסה לחבר ישירות ליציאה. תנסה חיבורים אחוריים במקום קדמיים וכו'... חחחח לא לכולם יש מקלדות ועכברים זרוקים בבית שאפשר לבדוק איתם :)

הגבת בזמן שכתבתי את זה ...

יש מצב שאולי צריך ללחוץ על כפתור אחר.. תקרא בחוברת שקיבלת עם המחשב (של הלוח אם)

פורסם
  • מחבר

לפי החוברת יש ללחוץ על DEL כבר ניסיתי הכל ופשוט לא הולך, יש מצב שאולי בגלל שהמסך נכנס למצב SLEEP שאני מנסה להכנס לBIOS אני לא רואה מה הולך ?

פורסם

איזה מקלדת חיברת USB ?

חבר מקלדת PS2 ותגדיר בביוס להכיר במקלדת USB.

מקלדת PS2 ?

לחץ על DEL והשאר לחוץ בזמן ההדלקה עד שיופיע -אם יופיע- הביוס.

פורסם

נתק את הספק מהחשמל ותלחץ על כפתור ההפעלה ... חכה 20 שניות חבר לחשמל ותדליק ... רוב הסיכויים שתקבל הודעה ואפשרות להיכנס לביוס דרכה

פורסם

חבר מקלדת PS2 רגילה ופשוטה - חבר את המסך בחיבור VGA או DVI (כבר נתקלתי בדברים מוזרים עם חיבור DP ו-HDMI)

פורסם

לא ציינת איזה מערכת אני מעריך שמותקן win 8 בתצורת uefi עם fast boot ו-secure boot ולכן כדי להגיע לביוס את צריך לבצע restart ממערכת ההפעלה וללחוץ על על מקש shift וא תקבל תפריט תבחר ב-advanced option שם יופיע change uefi firmware setting ברגע שתבחר בזה באתחול הבא המחשב יכנס לביוס.

פורסם

אכן, אם יש לך ULTRA FAST BOOT, יכול להיות שאתה לא יכול להגיע לביוס בצורה רגילה וצריך לעשות מה שרשום מעלי.

פורסם
  • מחבר

מדובר בWINDOWS 7, המסך מחובר בחיבור VGA רגיל וכבר ניסיתי כמעט הכל ועדיין לא מצליח להכנס לBIOS וממש לא בא לי להסחב מאריאל לפתח תקווה או כפר סבא בשביל המעבדה של KSP

פורסם

צלם לנו בסירטון ווידאו בפלאפון את כל הפרוצדורה

פורסם

ת'חבר מקלדת חוטית ותנסה .

פורסם
ת'חבר מקלדת חוטית ותנסה .

הוא רשם שהוא ניסה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים