פורסם 2004 במרץ 1921 שנים נורא חכם להזהיר מפני BMW כסוףלדעתי, הם לא יכולות להחליף מכונית זה פשוט קשה מידי זה בלתי אפשרי!!!חוצמזה למה צריך לאנוסרוב הגברים יסכימו בקלות לאורגיה
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מחבר חוצמזה למה צריך לאנוס רוב הגברים יסכימו בקלות לאורגיה אני חושב שעלית פה על משו!!!
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים תראו אם הן שוות מה הקטע הזה הן כיולות להשיג גבר גם בלי הקטע הזה... טוב אני מוכן לבוא חופשי אפילו לא צריך לכבול לי את הידים ולסתום לי את הפה אבל מה שמסריח הן לא נותנות לשים קונדום חחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים אבל מה שמסריח הן לא נותנות לשים קונדום חחחחחחחחחחחחחחח זה דווקא נשמע לי החלק הטוב, אבל בכל אופן - אני לא מתאר לעצמי שהן דוגמניות על בדיוק...
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים טוב שמע זה דרום אפריקה שם הרוב חולים במחלות מין אז למה להיסתכן? כן אהה חחח אולי לא דוגמניות על אבל מה איכפת לי אורגיה חופשי למה לא אבל רק אם קונדום
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מה זה הקקה הזה אתם רוצים שיענסו אותכם תחשבו הן 4 נשים בגיל ה20 אם הן היו שוות הם לא היו אונסות גברים, וגם אם אחת מהן שווה משהו מה אם השלוש האחרות, ובקשר לקונדום לא יודע מה איתכם אני אישית לא אוהב איידס.אם היה קלסטרון של החשודות יש סיכוי שהייתי חושב לעלות על הBMW הזאת...
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים לי אישית הרעיון שארבע בחורות שהשד יודע איך הם נראות מתנפלות עליי קושרות אותי ומצמידותלי לרקע אקדח לא נשמע כל כך סקסי ומגרה.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים תחשבו על זה:אישה ששוקלת 130 קילו עם שערות בכל הגוף קושת אותך לעמוד ועולך לך על ה***וכשהוא לא יעמוד אתה פשוט תחטוף מכות...זה הכל! :imurevenge:[תחשבו על זה ככה]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.