פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים היי, אני רוצה לקבוע אייפי פנימי קבוע מכיוון שאני פותח פורט למשחק מסויים וכל פעם האייפי מתחלף לאייפי אחר שהפורט לא פתוח אליו ניסיתי לבטל את אופציית DHCP מכיוון שאמרו לי וזה יעזור ולא יחליף לי אייפי כל הזמן אך זה לא עוזר והאייפי ממשיך להתחלף מה עושים? איך אני קובע אייפי קבוע שישאר עם הפורטים שפתחתי? אשמח לעזרה בנושא תודה
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר למה לא הגיוני? אני כנראה לא מבין בזה מספיק איך עושים את מה שאמרת ומה זה נותן?
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים לא הגיוני כי איך מחשב מחליף כתובת IP באופן קסום ללא DHCP?DHCP פשוט יאפשר לך להצמיד כתובת מוסיימת קבוע במאגר כתובות כדי שהיא לא צשתנה והיא תמיד תהיה ממופה לכתובת MAC של ממשק הרשת לאותו מחשב.נכנסת לפחות לממשק של הנתב וראית איפה זה מוגדר, בתור התחלה?
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר כן, אני נמצא בממשק ומופיע לי שם Enable/Disable DHCPמתחת כתוב לי MAC Adress וכו'
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים תרשום ipconfig /all בחלון cmd תיקח את ה MAC של הכרטיס רשת ותזין אותו שם ותתן לו כתובת קבועה.
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר אני לא כל כך מבין מההסבר הזה מה לעשות.. כתבתי את זה ב CMD ולא ראיתי כתובת MAC העליתי תמונה של הממשק ראווטר..מה לשנות שם? (צנזרתי כתובות כי אני לא יודע אם זה משהו שצריך להשאר פרטי )
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר יש לי שם כמה Physical Address איזה לקחת? ולעשות Add entries לשים את ה Physical Address ומתחת את האייפי הנוכחי (או זה שאני רוצה לשמור)? נערך 2014 בדצמבר 1410 שנים על-ידי ew89
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר כשאני מאפשר DHCP נפתחת האפשרות של START ו END אייפי..מה להזין שם?וכשאני שם כתובת MAC יש לי מתחת גם כתובת אייפי סטטית שאני צריך להזין..זאת הכתובת ההקבוע שאני בעצם בוחר?
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים אתה קובע מה תהיה הכתובת הראשומה והאחרונה במאגר שלך. זה לא מדע טילים.כאשר הממשק עם כתובת MAC שאתה מזין יפנה לשרת DHCP יהיה לו "מקום שמור" עם הכתובת שאתה קובע.
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר לא מדע טילים זה נכון, אבל אני לא רוצה לעשות דברים שאני לא בטוח בהם בטווח אני נותן לו כתובת פנימית נגיד 1-5 ובסטטית אני בוחר אחת מהן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.