עבור לתוכן

תקיעות מעצבנות ב-far cry.....

Featured Replies

פורסם

אררררר זאת הבעיה הכי מעצבנת עוד מאז שהיה פנטיום 133....

תקיעות כאלה מעצבנות לפעמים שזזים,פעם הראשונה שיורים , או פוגעים במישהו... מסוק מתפוצץ וכו'....

נכון שהדרישות של המשחק גבוהות מאוד,אבל חברים ואנשים אומרים שאצלהם זה פועל ללא תקיעות על ה-details הכי גבוהים.

לשנינו אותו זיכרון 512ddr 333. וכרטיס מסך שלי 9700 פרו ואצלו 9500 פרו.

אני רושם על הזיכרון משום שאני זוכר במחשבים קודמים שלי זאת הייתה הבעיה של התקיעות..

האם זאת בעיה של זיכרון???? כי הזמנתי עוד 256... ???

פורסם

לא , זה טמון במעבד... אבל זה רק בפעם הראשונה שאתה נכנס למשחק...(כאילו אם אתה מת ומתחיל מאותה שמירה אחרי שכבר נכנסת למשחק והיו התקיעות , אז המשחק פועל רגיל ובלי תקיעות... זה חד פעמי , רק בהתחלה , ובטח ובטח שאפשר לשחק ככה אחרי שזה נתקע)

גם לי זה קורה...

פורסם
  • מחבר

אבל זה קורה הרבה פעמים,אומנם אחרי שאני מת ומעלה את השלב מחדש אחרי שהוא כאילו "נכנס לזיכרון",אז זה לא נתקע הרבה כמו קודם אבל עדיין נתקע. ואני עדיין חושב שזה הזיכרון. אחרי הכל המומלץ זה 512 עד 1024 מגה זיכרון. ואותם תקיעות קרו לי גם באנריל 2 שהיה לי 256 זיכרון ואחרי שהוספתי עוד 256 זה כמעט נעלם לחלוטין....

פורסם

לי יש 1GB זיכרון ובאמת זה קורה ככה (שהוא טוען יותר מהר לאחר הפעם הראשונה שהוא נטען ) אבל עדיין יש תקיעות

למה??!?! :-[

פורסם

מצטרף גם לי זה קורה (ויש לי Radeon 9800 Pro !!!)

פורסם

אתה רואה SHLOOSH? גם לאנשים עם מפרטים יותר טובים משלך ומשלי זה עובד ככה , זה המשחק! אל תשים לב לזה...

ולאנשים כאן , יסדרו את זה כנראה בפאט'ץ...

אני יגיד לכם דבר אחד , אחרי שאני מת ונכנס בחזרה עדיין יש לי טיפה תקיעות אבל אחרי טיפה משחק(דקה או שתיים) המשחק עובד חלק ללא תקיעות.. לא יודע מה יש אצלכם.. מה , זה כל הזמן ככה?

פורסם

לפי המצב נראה שאין מחשב בעולם שיכול להחזיק את המשחק כמו שצריך ללא קטיעות וכדומה,

גם לי יש בדמו בעיה כזאת שהיריה הראשונה קטועה והאחרות בסדר ואני מאמין שזה בגלל הכרטיס קול ולא ראם (יש לי 768!)

פורסם

אני מקבל גם פצפוצים מעצבים ברקע!!

פורסם

אנשים זה באמת מוזר אצלי הכל עובד חלק חלק בלי תקיעות בלי כלום..

ולי יש 512 MB , יכול להיות שביגלל שהם במהירות גבוהה אז אין תיקיעות ..

פורסם

And maybe because you have original copy and they not ::)

פורסם

כדאי לבדוק עם Alt Ctrl Del במסך performance לכמה מגיע הערך Peak ולראות אם הוא גדול מכמות הזיכרון הפיזי ואז יש בעיה

גם נראה לי שיש גם קשר לכמות הזיכרון על גבי כרטיס המסך ולהגדרת AGP בביוס אולי כדאי לתת לו ערך של 128 ב AGP Aperture Size

פורסם
  • מחבר

אוקי נראה לי שגיליתי את הבעיה אצלי. הזיכרון.

שימו לב לכמה זיכרון זה לוקח. (הכל על very high) ואם מורידים זה בערך 600 לוקח שזה גם מעל,וגם אגב אז אין כ"כ תקיעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים