עבור לתוכן

מבקש המלצה לאוזניות עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לצבא בסביבות ה 800 שקל

הבעיה היא שאני מתלבט בין אוזניות in ear ל on ear,

לגבי over the ear- אף על פי שאיכות הסאונד זה פיצר שכמעט הכי שחשוב לי,

ה over the ear (למורות שלעולם לא יצא לי לנסות) נראה טיפה מסורבל, ובימינו בתור חייל בקרבי שיוצא עם נשק הביתה טיפה מסוכן להיות מנותק לגמרי מהעולם.

עד עכשיו היו לי רק אוזניות יחסית זולות של in ear וכולם נהרס לי די מהר,

הם מסתבכות לי בכיס, או שבד״כ אני שומע בלילה לפני השינה ומתעורר איך שהוא בבוקר שאני שוכב על האוזניות ומועך אותם, והחוט שלהם נמתח ומסתבך (מכירים את זה ?), כנראה זה לא מאריך את חיי האוזנייות

וזה למה אני מתעניין גם בon ear

השאלה שלי היא:

כמה עמידות אוזניות in ear בתקציב הזה ?

מצד שני הבנתי שכם הon ear פולט רעש, עד כמה זה משמעותי בנסיעות בתחבורה ציבורית? זה יפריע למי שיושב לידי ?

על איזה אוזניות אתם ממליצים ?

לא רוצה לשלם על מותגים כמו beats וכו, הבנתי שסיינהיזר נחשבת חברה טובה

מה שחשוב לי מהאוזניות שיהיו איכותיות גם מבחינת סאונד ועמידותו וכמובן תמורה למחיר

האם אוזניות in ear יכולות להתחרות בon ear מבחינת סאונד ?

פורסם

לצבא/אוטובוס ב-800 ש"ח? למה?

אם היית ג'ובניק אודיופיל ששומע במיזוג בלשכה הייתי מבין אבל באמת שאין טעם לסכומים/סוג כזה של אוזניות לחייל קרבי/אוטובוסים.

מסכים איתך לחלוטין לגבי הניתוק מהעולם, במיוחד בתקופה הזו שכל שטוף-מוח-פנאט עם סכין/חומצה/רכב יכול תוך שניה להיות מחבל ואתה יכול להיות גם מטרה ברורה ולא פחות חשוב - יכול להיות "פתרון" לסיטואציה כזו.

בשביל העמידות הייתי הולך על אוזניות איכותיות שמתאימות לספורט כמו אלה:

http://www.amazon.com/MEElectronics-Sport-Fi-Headphones-Microphone-Control/dp/B00DDPZ5N6

יש גם S6 בלי מיקרופון שזולות מעט.

גם אודיו מצויין, גם לא יפלו לך מהאוזניים וגם עמידות (יחסית).

עדיין מנתקות אותך מהסביבה אבל ללא Noise cancellation אז הווליום סביר אתה עדיין "מחובר".

עוד אפשרות מצויינת לדעתי הן ה-KOSS PortaPro האגדיות שנותנות לך איכות אודיו מצויינת במחיר מצחיק (יחסית), קומפקטיות, קלילות, מתקפלות ועמידות למדי עם אחריות לכל החיים.

הן "פתוחות" מה שאומר שיש זליגת אודיו החוצה אבל גם פנימה ואתה לא מנותק לחלוטין מהסביבה.

דגם שרץ ה-מ-ו-ן שנים ולא בכדי (יצא לראשונה ב-1985 אם אני לא טועה - עוד מעט 30 שנה!)

http://www.amazon.com/Koss-PortaPro-Headphones-with-Case/dp/B00001P4ZH/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1418404818&sr=1-1&keywords=PORTAPRO

למרות שהן מצויינות, ברור שהן לא ברמת אודיו של אוזניות ב-800 ש"ח כמו ה-SHURE SRH840 או ה-אודיו טכניקה M50 למשל. עדיין, אני בטוח שתהנה מהן ותקבל תמורה מעולה לכסף שלך.

איזו מוזיקה אתה שומע?

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה,

אומנם אני לא אודיופייל גמור ולא מבין גדול בתחום.

אבל אני שומע על איכות של flac

ויש לי נגן של z2 cowon

אז חשבתי שאם כבר נהרסו לי האזניות אז שאקנה משהו איכותי שיממש את הפוטנציאל שלהם...

אולי אני אקנה אפילו מגבר בעתיד אם יהיה בכך תועלת...

הסגנונות שאני שומע זה בלוז, רוק קלאסי, קצת ג׳אז, רוק דרומי, קצת כבד

לגבי אוזניות ספורט' יש לי כבר אוזניות לא משהו של yurbuds, לא הכי איכותיות אבל עושות את העבודה, לא נופלות מהאוזן...

לכן חשבתי שאני אלך על משהו איכותי, לא רק לאוטובוס, גם לפני השינה וכו', אולי on ear לא יפולו לי בלילה, ויחזיקו יותר זמן....

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

בדוק באמזון, יש מבצע על ה- V-MODA M-80 המעולות.

http://www.amazon.com/b/ref=lp_10507128011_gbsl_rlm_l-1_7582_5329f444?

rh=i%3Aelectronics%2Cn%3A10507128011&ie=UTF8&node=10507128011

עריכה:

לא שמתי לב שאתה רוצה Over the ear, אז ההמלצה לא רלוונטית לגביך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה,

על אף שעבר קצת זמן, הנושא עדיין אקטואלי בשבילי, אשמח להצעות נוספות

פורסם

martin logan mikros 90

donscorpio dolphin

logitech ue 9000

ultrasone hfi 450 / 580

ATH WS77 / WS99

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים