עבור לתוכן

הפיכת MP3 לקובץ WAV

Featured Replies

פורסם

סליחה שאני שואל שאלה שבטח נטחנה פה כבר הרבה, אבל האם WINAMP או WMP יודעות להפוך MP3 לקובץ AUDIO? כלומר אני מעוניין לשמוע בקובץ המקורי דרך המחשב ולא לצרוב על CD.

פורסם

ולבזבז 60-70 מגה בשביל שיר באורך של פחות מ4 דקות?... ::)

ה Winamp מסוגל לעשות זאת. גש ל OutPut בהגדרות התוכנה, שם והדגש את Nullsoft Disk Writer , באפשרותך לקבוע את המאפיינים שלו כגון מיקום בו ייווצר קובץ ה .wav, אופי הדחיסה ועוד...

לאחר שהדגשת את האפשרות הזו, בחר קובץ .mp3, נגן אותו כרגיל והמתן שהתהליך יסתיים (לא יותר מ3-4 שניות).

וודא שפונקציית ה Repeat לא מאופשרת (ע"מ שהוא לא יחזור על התהליך כל פעם מחדש - מה שאומר, כתיבה מחדש של הקובץ לחינם).

לאחר שסיימת את ההמרה, גש שוב ל OutPut ובחר ב Wavout Output/DirectSound והמשך לנגן שירים כרגיל.

פורסם

אתה מודע לזה שאם תהפוך MP3 לWAV הוא יישאר באותה איכות בדיוק כן?

אם אתה רוצה קובץ באיכות גבוהה, או שתוריד מהדיסק את השירים על OGG או MP3 בביטרייט של 320 ומעלה (בogg אפשר, בMP3 לא).

פורסם
  • מחבר

למה שהוא ישאר באותה איכות? MP3 פשוט נשמע רע. קובץ audio cd נשמע כמו המקור, עד כמה שהמערכת שלך מאפשרת כמובן.

אגב, זה ממש לא ביזבוז. שמיעה בMP3 זה טוב אולי רק בשביל ריצה וכאלה. ממש לא לשמיעה בבית.

פורסם

הוא ישאר באותה האיכות אם תעביר אותו מWAV לMP3 כי הMP3 הוא המקור.

פורסם

למה שהוא ישאר באותה איכות? MP3 פשוט נשמע רע. קובץ audio cd נשמע כמו המקור, עד כמה שהמערכת שלך מאפשרת כמובן.

הוא נשמע כמו המקור, ומה המקור שלך במקרה הזה? נכון, הMP3....

או שתעתיק מהדיסק באיכות גבוה, או שתוריד באיכות גבוה (עד כמה שניתן, וניתן למצוא ברשת גם Image'z של דיסקי אודיו)

פורסם
  • מחבר

טוב, נחזור למקורות. המקור הוא לא MP3 , המקור הוא קובץ WAV או AUDIO CD . הרי מישהו פשוט דחס אותו ל MP3 . זה שהוא במחשב שלך נמצא בתחילה בגרסת MP3 לא אומר שזהו המקור. :-*

פורסם

להפוך MP3 לWAV זה שונה מאשר להפוך CDA לWAV.

אם אתה הופך MP3 לWAV, אז המקור שלך (זה שאתה הופך אותו) באותו רגע זה הMP3.

פורסם

טוב, נחזור למקורות. המקור הוא לא MP3 , המקור הוא קובץ WAV או AUDIO CD . הרי מישהו פשוט דחס אותו ל MP3 . זה שהוא במחשב שלך נמצא בתחילה בגרסת MP3 לא אומר שזהו המקור. :-*

תבין משו, שאתה הופך דיסק לMP3, אתה מאבד איכות מסויימת, אם תהפוך את זה חזרה לWAV האיכות לא תחזור פתאום, כי היא לא קיימת יותר.

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה נוספת. בזמן האחרון כל השירים שאני מוריד לאחר כמה שניות של PLAY משמיעים מין רעש מוזר קופצני כזה. יש למישהו מושג ממה זה קורה והאם אפשר לתקן את זה?

פורסם

מוריד

ניראה לי שענית לעצמך על השאלה

פורסם
  • מחבר

מוריד מ DISK ON KEY

;)

אגב, עדיין לא נפתרה פה סוגיית האיכות ע"י המרה של קובץ MP3 ל WAV.

מישהו עדיין חושב שאין הבדל באיכות אחרי ההמרה ? ( או יותר נכון - DECOMPRESSION)?

פורסם

למה שיהיה הבדל

את האיכות כבר איבדת בדחיסה

פורסם

מישהו עדיין חושב שאין הבדל באיכות אחרי ההמרה ? ( או יותר נכון - DECOMPRESSION)?

אף אחד לא חושב ככה, כי פשוט אין הבדל איכות...

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתם אומרים, אין הבדל בין CD MP3 לבין CD שהקבצים שלו הומרו ל AUCIO CD ...?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים