פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים יש לי ציפצופים מוזרים כאלה מהרמקולים של המחשב וכשאני אני גם מחבר אוזניות לחיבור הקידמי של המחשב ..מה עושים ?
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים מחבר אם אתה מחבר לפלאפון שלך יש גם?אם אני מחבר את האוזניות לפלאפון כמובן לא תהיה שום בעייה ...כבר ניסיתי ושומעים מצוין בלי ציפצופים ..
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים ליד השעון יש לך צלמית של רמקול לחץ עליה , ואז יש לך מספר התקנים בחר ב"ערבול" זה יראה לך את כל ההתקנים , אם אתה לוחץ על האייקון של הרמקול ומשקיט את הכל עדיין יש?
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים מחבר ליד השעון יש לך צלמית של רמקול לחץ עליה , ואז יש לך מספר התקנים בחר ב"ערבול" זה יראה לך את כל ההתקנים , אם אתה לוחץ על האייקון של הרמקול ומשקיט את הכל עדיין יש?כן עדיין שומעים ..אחרי שהשתקתי ..
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים כשאתה מזיז חלון על המסך או גולל את המסך למעלה/למטה באתר אינטרנט, אתה שומע את זה בצפצופים ?
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים מחבר כשאתה מזיז חלון על המסך או גולל את המסך למעלה/למטה באתר אינטרנט, אתה שומע את זה בצפצופים ?לא זה נשאר אותו דבר ..הרעש לא משתנה .
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים נסה לנתק את כבל ה audio הקדמי מהלוח, ותחבר את הרמקולים לחיבור האחורי. יש שינוי ?
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים מחבר נסה לנתק את כבל ה audio הקדמי מהלוח, ותחבר את הרמקולים לחיבור האחורי. יש שינוי ?הרמקולים תמיד היו מחוברים לחיבור האחורי של המחשב ..והבעייה קיימת ..אותו דבר בחיבור הקדמי .
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים תבדוק אם כשאתה מנתק את הכבל של החיבור הקדמי בתוך המחשב (זה שמחבר את השקעים של המארז ללוח), זה מסדר את הבעיה בחיבור האחוריכמו כן תבדוק שוב אם אין שינוי כלשהוא או השפעה על הצליל של הצפצוף כשאתה עושה פעולות כמו הזזת חלון או גלילה למעלה-למטה במהירות באתר אינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.