עבור לתוכן

רעשים \ציפצופים מהרמקולים ומהאוזניות במחשב.

Featured Replies

פורסם

יש לי ציפצופים מוזרים כאלה מהרמקולים של המחשב וכשאני אני גם מחבר אוזניות לחיבור הקידמי של המחשב ..מה עושים ?

פורסם

אם אתה מחבר לפלאפון שלך יש גם?

פורסם
  • מחבר
אם אתה מחבר לפלאפון שלך יש גם?

אם אני מחבר את האוזניות לפלאפון כמובן לא תהיה שום בעייה ...כבר ניסיתי ושומעים מצוין בלי ציפצופים ..

פורסם

ליד השעון יש לך צלמית של רמקול לחץ עליה , ואז יש לך מספר התקנים בחר ב"ערבול" זה יראה לך את כל ההתקנים , אם אתה לוחץ על האייקון של הרמקול ומשקיט את הכל עדיין יש?

פורסם
  • מחבר
ליד השעון יש לך צלמית של רמקול לחץ עליה , ואז יש לך מספר התקנים בחר ב"ערבול" זה יראה לך את כל ההתקנים , אם אתה לוחץ על האייקון של הרמקול ומשקיט את הכל עדיין יש?

כן עדיין שומעים ..אחרי שהשתקתי ..

פורסם

כשאתה מזיז חלון על המסך או גולל את המסך למעלה/למטה באתר אינטרנט, אתה שומע את זה בצפצופים ?

פורסם

רעש כשהרמקול מושתק:

כרטיס הקול ?

לוח האם ?

קבלים על לוח האם ?

ספק הכח ?

פורסם
  • מחבר
כשאתה מזיז חלון על המסך או גולל את המסך למעלה/למטה באתר אינטרנט, אתה שומע את זה בצפצופים ?

לא זה נשאר אותו דבר ..הרעש לא משתנה .

פורסם

נסה לנתק את כבל ה audio הקדמי מהלוח, ותחבר את הרמקולים לחיבור האחורי. יש שינוי ?

פורסם
  • מחבר
נסה לנתק את כבל ה audio הקדמי מהלוח, ותחבר את הרמקולים לחיבור האחורי. יש שינוי ?

הרמקולים תמיד היו מחוברים לחיבור האחורי של המחשב ..והבעייה קיימת ..אותו דבר בחיבור הקדמי .

פורסם

תבדוק אם כשאתה מנתק את הכבל של החיבור הקדמי בתוך המחשב (זה שמחבר את השקעים של המארז ללוח), זה מסדר את הבעיה בחיבור האחורי

כמו כן תבדוק שוב אם אין שינוי כלשהוא או השפעה על הצליל של הצפצוף כשאתה עושה פעולות כמו הזזת חלון או גלילה למעלה-למטה במהירות באתר אינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים