עבור לתוכן

חיבור מסך טלויזיה למחשב דרך HDMI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בבית טלויזיה עם חיבור HDMI. אני מחבר רק אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו (אני לא ראוה כלום על המסך). המחשב נמצא באופן קבוע ליד הטלויזיה ומחובר באופן קבוע אליה.

עכשיו, אני לוקח מסך מחשב רגיל, מחבר אותו למחשב במקביל לחיבור ה-HDMI ואז נכנס להגדרות של התצוגה ומגדיר את התצוגה שתעבור ב-HDMI.

ואז אני רואה את המחשב בטלויזיה.

הבעיה מתחילה כשאני מכבה את המחשב. אני לא רואה את המחשב בטלויזיה!!! ואז אני לוקח מסך מחשב רגיל וחוזר על התהליך שמתואר לעיל כדי שאוכל לראות את המחשב בטלויזיה!

איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? אני לא רוצה להגדיר מחדש כל פעם את התצוגה של המחשב!

יש דרך להגדירה באופן קבוע? שישלח את הסיגנל ישירות לחיבור HDMI?

תודה רבה!

פורסם

רגע לא לגמרי הבנתי, מסך הטלווזיה מציג את המחשב רק כאשר אתה עושה אתה התהליך של ההדלקה ביחד עם מסך מחשב? כאילו 2 מסכים צריך בשביל להדליק שיקלוט בטלוויזיה?

אם זה המקרה, הכבל HDMI מחובר בצד אחד לטלוויזיה ובצד השני לאן בדיוק במחשב?

פורסם

נסה לעבור עם כפתור WINDOWS+P בין המצבים כשרק הטלוויזיה מחוברת, אחרי שהוינדוס עלה.

secondscreen.jpg

פורסם

אחרי שהגעת למצב שבו אתה רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, נסה להגדיר את הטלוויזיה כמסך ראשי ולנתק את השני.

האם במצב הזה המערכת זוכרת את ההגדרות אחרי הפעלה מחדש?

מדובר בכרטיס מסך חיצוני או משולב על הלוח? אם זה על הלוח, אז תחפש בBIOS הגדרה לאן לשלוח את הוידאו כברירת מחדל ותבחר שם את יציאת הHDMI.

פורסם

הגדרת של ריבוי מסכים וכו' , עדיף לעשות דרך הממשק של כרטיס המסך שלך במקרה שזה מובנה אינטל [לרוב] , או חיצוני בהתאמה למה שיש לך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים