עבור לתוכן

Heroes of Might and Magic 3 חוזר בגירסת HD - עם הפתעה

Featured Replies

פורסם

אחד המשחקים הטובים שיצאו אי פעם.. הגרסאות hd האלה לא כזה להיט.. נראה טיפה יותר טוב, לא מתקרב לגרפיקה מודרנית. אבל זה בהחלט מבורך

פורסם

HOMM3 הוא משחק שלא אשכח את פס הקול המדהים שלו לעולם.

אני לא רוצה גרפיקה מודרנית בו. רק שיגדילו מעט רזולוציה וישפרו חדות של מודלים ואחזור לשחק בו שוב בהנאה.

פורסם

זה בדיוק מה שהם עושים.. כמו שעשו ב age of empaiers 2 hd. אני רוצה גרסת hd ל commands. הלוואי

פורסם

וואי חזק!!! המשחק הזה עדיין מותקן לי על המחשב... קצת עושה בעיות על ווינדוס 8.1 אבל באגים די קטנים שבהחלט מתגמדים מול ההנאה האין סופית (כן, גם אחרי מאות שעות שהשקעתי במשחק).

פורסם

Commands 1,2 אגדה של משחקים!

פורסם

commands?

פורסם

וואו, גדלתי על המשחק הזה. יש לי אותו על המחשב עם מוד לעבוד ברזולוציית HD

אבל זה יותר טוב, גם דמויות איכותיות יותר זה מבורך!

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה אבל זה במקום לפתוח דיון מחדש...

מישהו יודע אם המודים שקיימים היום יעבדו על גרסאת הHD החדשה בסטים?

במיוחד WOG (מוד פנטסטי, מי שלא ניסה אותו לא יודע מה הוא מפסיד. משנה לגמרי את המשחק ומוסיף כל כך הרבה)

פורסם

סביר מאוד להניח שמודים ישנים לא יעבדו בו, בטח לא תחת DRM. אני מאמין שיהיו לא מעט שינויים רציניים בקוד של המשחק שיבטלו כל תאימות.

עוד דבר עצוב הוא שזה לא כולל את כל ההרחבות - דבר שאני לא מבין למה. הרי שעשו הרחבות מאוד נחמדות בזמנו, למה פשוט לא לכלול את כל התוכן (כולל הטירה החדשה של האלמנטים, למרות שהיא גרועה למדי)

פורסם

נכון. בהחלט מאכזב.

אבל חוץ מתוספת הטירה (שבאמת לא היתה משהו.. הפיניקס הזה היה די מאכזב), ההרחבות עשו שינויים במאזני הכוחות של המשחק. מעניין אם זה כן יהיה כלול או שהם מש לקחו קופי פייסט של המשחק הבסיסי ורק שינו טקסטורות (ככה זה נראה)

המוד הזה זכה למאות אלפי (אם לא מליוני) הורדות. מה הבעיה שלכם לקנות אותו מהיוצרים באיזה 10,000 דולר (כסף קטן בשבילהם) ולשחרר גרסאת HD כולל הרחבות כולל מודים נתמכים כולל הכל. אני בטוח שזה היה גורר התלהבות פי כמה יותר גדולה מקהל המעריצים (שרובו היום בגיל די מתקדם ככה שזה קהל שיש לו כסף להשקיע בדברים שהוא אוהב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים