עבור לתוכן

עזרה - בעיה חמורה

Featured Replies

פורסם

משהו מאוד מוזר קרה לי במחשב - ניסיתי לפתוח קובץ מסוים עם מציג התמונות של ווינדוס ומאז כל קובץ במחשב כמעט נפתח עם מציג התמונות, ועכשיו שום דבר במחשב לא עובד. בבקשה, אם מישהו יכול לעזור לי כמה שיותר מהר

פורסם

מה זה כל קובץ ? WORD נפתח עם מציג התמונות ? או רק תמונות וסרטים ?

פורסם
  • מחבר

כן, אם אני מנסה לפתוח תוכנות כמו word או excel זה פותח את מציג התמונות. גם כמעט כל הקישורים בשולחן עבודה וכל הקישורים בשורת המשימות נפתחים עם מציג התמונות

פורסם
  • מחבר

Multicore מה זה הקובץ ששמת? ו needacomp כבר ניסיתי את זה... לא עזר

פורסם

זה קובץ registry שמחזיר את השיוך חזרה. אתה יכול לפתוח אותו ב notepad ע"י קליק ימין ו edit.

פורסם

תוריד את הקובץ - קליק כפול עליו - ואשר ביצוע כאשר תישאל.

פורסם
  • מחבר

לחצתי ולא קרה כלום...

נראה לי שהבעיה שהמחשב פותח קבצי lnk עם מציג התמונות ובמחשב אחר שראיתי זה נפתח עם יישום מוכר... יכול להיות שזו הבעיה?

פורסם
  • מחבר

http://en.kioskea.net/faq/9846-windows-7-all-shorcuts-have-been-changed-to-lnk-files

עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה ועכשיו הקישורים עובדים אבל מאז שהתקלה התחילה ועד עכשיו המחשב לא מזהה בכלל שיש לו חיבור לרשת מסוימת, ובחיבור של הכבל רשת למחשב לא דולק אור כמו שדולק בדרך כלל... יש למישהו מושג למה?

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל שניהם קרו באותו זמן... אז יש לכם מושג למה זה קורה?

פורסם

שוב - מה בדיוק הבעיה ומה עשית עד עכשיו?

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו היו שתי בעיות- הקיצורי דרך שלא עבדו והאינטרנט. את הבעיה של הקיצורים פתרתי אבל אין לי מושג למה יש בעיה באינטרנט... למרות שהכבל רשת מחובר למחשב המחשב לא מזהה שום רשת אינטרנט שמחוברת אליו, והאור שבדרך כלל דולק במקום החיבור של הכבל רשת למחשב לא דולק אבל אין לי מושג למה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים