עבור לתוכן

מיילים לא נשלחים משרת exchange 2013

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם,

אני מקווה שאני בפורום המתאים.

התקנתי בבית שרת 2012 R2, עליו Hyper-V שעליו התקנתי Exchange 2013.

מבחינת הגדרות הכל עבר תקין וביצעתי הכל ע"פ תהליכים של מיקרוסופט.

אני הגעתי למצב שאני מקבל מיילים "מבחוץ" אבל לא שולח (ע"פ ה-queue נראה שהמייל כן יוצא אך לא מתקבל בצד השני).

מה אני מפספס ?

תודה.

פורסם

לא קשור לWindows אלא ל Exchange עצמו.

בדקת את התהליך עם telnet client?

יש לך בקונוסול גם יכולת לראות לוגים של mail traffic כדי לראות את התהליך.

פורסם
  • מחבר

אם הכוונה ב-telnet לפקודות mail to ו-rcpt to אז כן ונראה תקין.

כמו שאמרתי ב-queue נראה גם שהמיילים נשלחו (אך לא מגיעים ליעד).

פורסם

תבדוק בmail flow troubleshooter מה קרה להודעות. יכול להיות שביעד הן גם לא התקבלו.

פורסם
  • מחבר

זו השגיאה שמופיעה לי ב-queue, המיילים בעצם לא יוצאים : "[{LRT=(date\time);{LED=441 4.4.1 Error encountered while communicating with primary target IP addrress; "Failed to connect. Winsock error code: 10060, Win32 error code 10060. Attempted failover to alternate host, but that did not succeed. חפרתי בגוגל זה נראה כתקלה שקשורה ל-DNS, רק שלא מצאתי איפה יכולה להיות הבעיה, בשרת עצמו יש אינטרנט וכו'.

פורסם

name resolution זה לא רק בשביל "יש אינטרנט".

מה בדקת ולאיזה יעד אתה שולח?

פורסם
  • מחבר

ה-DNS המוגדר בכרטיס הרשת של השרת הוירטואלי הוא זה של השרת הפיזי שעליו נמצא ה-DC.

בנוסף, ניסיתי להגדיר DNS lookups בממשק של ה-exchange.

ניסיתי לשלוח ל-gmail וכתובת מייל נוספת של מקום העבודה שלי.

אני אציין שוב, אני *כן* מקבל מיילים.

פורסם

DNS זה לא רק מה שמוגדר לך בכרטיס רשת.

בעולם של mail transport יש מושג שנראה smart host.

פורסם
  • מחבר

למה להגדיר smart host כאשר הגדרתי mx record ?

אני אשמח אם תיתן כיוון ופתרונות ולא רק מושגים.

תודה.

פורסם

כי יש reverse resolving וגם אם לא מוגדר MX record יש failover ל A record.

לפני שנמשיך, מה רמת ההכרה של עם mail transport או Exchnage באופן נקודתי?

פורסם
  • מחבר

רמה טובה. אם תוכל רק לומר מה לדעתך חסר ו/או צריך להגדיר ואיפה בשביל שאוכל לבדוק שזו אכן הבעיה והפתרון לתקלה.

פורסם

תשלח קונפיגוריצה של הSend\Receive Connecteors שלך שנדע קצת מה קורה שם, אתה יכול גם להפעיל עליהם Logs ואז לעקוב אחרי השיחת SMTP שהשרת מנהל ולראות מי נגד מי

פורסם
  • מחבר
lmwvi0fdony2.jpg 5nneiqdn35wg.jpg zuxyjmmym2mm.jpg nvwzjyrthzmj.jpg zcm0m5yitggo.jpg vyjzzbmtijdr.jpg
פורסם
  • מחבר

חברים, יש למישהו רעיון או כיוון ?

פורסם

ניסית לשנות לDNS חיצוני או לשלב DNS חיצוני ביחד עם הפנימי בכרטיס רשת של השרת ? תשחק עם זה קצת תראה אם זה שולל לך את הבעיה במידה שלא , אפשר לנסות לעשות משחק קצת עם קובץ הHOST ולראות אם זה פותר את הבעיה - אם זה פותר את הבעיה אז כנראה שכן הבעיה היא נטו בDNS וצריך לתקן את זה - אגב אמרת שהשרת הפיזי הוא DC מה יקרה אם תוסיף DC וירטואלי תעשה אותו FSMO .

בHYPERV למרות שאין לי הרבה ניסיון - יכול להיות שיש מצב שהניתוב דרך השרת הפיזי לא עובר חלק - כדי לחסל את זה שזה קשור בשרת הפיזי אפשר לנסות להתקין DC וירטואלי ולראות אם זה יצליח דרכו או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים