עבור לתוכן

Watch DOGS ידוע כמשחק שבור?

Featured Replies

פורסם

יש לך כאן רשימה של חנויות דיגיטליות אמינות:

http://hwzone.co.il/community/threads/449433-%D7%AA-%D7%A8%D7%93-%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA#.VIcJMNKsVc8

חוץ מזה, יש כמובן את סטים ובסוף השנה יהיו הרבה מבצעים, ככה שעדיף לך לחכות עוד קצת ואולי תמצא אותו בהנחה משמעותית.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :) אני רואה שבאתי בתזמון טוב

פורסם

חילקתי את זה לקבוצות מבחינת עלות. סטים כמובן אחת מהחנויות היקרות (למרות שהרבה פחות יקרה מאוריגין), אבל בד״כ יש מבצעים טובים. וכמו שברק אמר עוד מעט מתחילה תקופת מבצעים, אז אולי תמצא אותו בהנחה שם.

פורסם
  • מחבר

וואי מה זה

Cjs-cdkeys.com

Cdkeys.com

מוכרים בחצי מחיר מסטים! בטוח לקנות שם? מישהו כבר קנה שם?

זה קנייה של כאילו סיריאל ואני מכניס אותו בסטים?

פורסם

בטוח - כן ולא. אלה חנויות בטוחות, אבל היה מקרים (מקרה) שבו מפיצה ביטלה מפתחות שנרכשו מחנויות סריאלים.

חצי מהפורום קונה מ cjs בלי בעיות. לי יש נסיון עם cdkeys.com - עד היום לא היה לי בעיות וקניתי מהם כמה פעמים

וכן הם מוכרים לך סריאל ואתה מזין אותו בסטים (או אוריגין או uplay. בהתאם לסריאל שהם מוכרים)

פורסם
  • מחבר

ז"א שהקטע ה"לא בטוח" הוא הסיריאל עצמו? ברגע שהכנסתי את הסיריאל בסטים לדוגמא והוא עובד אז הקטע "המסוכן" עבר ולא יכולות להיות עם זה יותר בעיות?

פורסם

היה סיפור עם המשחק sniper elite 3 שהמפיצה ביטלה סיריאלים שנגנבו ולמרות שהלקוחות הכניסו אותו לסטים, המשחק ירד להם מהספרייה. אז לא, הקטע המסוכן לא עובר כשאתה מכניס את הסיריאל לסטים. במקרה שמוצאים שהוא נגנב אז הם יכולים להוריד אותו. אותם לקוחות היו צריכים לבקש החזר כספי מהחנות שממנה הם קנו.

פורסם
  • מחבר

וואי וואי.. נקווה לטוב

פורסם

יש חנות ישראלית, בעברית.. ביג'י. הם גם זולים, והמוכר אמין. מכיר אותו אישית.. תחפש בגוגל

פורסם

באחת מהגרסאות הפרוצות של WATCH DOG החביאו BITCOIN MINER, זה בטח לא יעזור בביצועים.

באופן אבסורדי אומרים גם שלפעמים בכל המשחקים עם הבדיקות ALWAYS ONLINE שלהם, לפעמים הפרוץ ירוץ יותר מהר... (ב ACU אמרו בהתחלה שאם מנתקים את האינטנרט המשחק רץ יותר מהר).

בעולם הדיגיטלי של היום הכל פרוץ וגם אם קונים במחיר מלא דברים יכולים להעלם :(

פורסם

^^+1 על העניין של הביטקוין עם הגרסא הפרוצה של Watch Dogs.

סתם לידע כללי, גם אמזון, גם אפל וגם גוגל מחקו בעבר תוכן ואפליקציות שנרכשו מהן מתוך מכשירים של לקוחות.

פורסם
  • מחבר
Steampowered.com

Uplay.ubi.com

Origin.com

Greenmangaming,com

Gog.com

Cjs-cdkeys.com

Cdkeys.com

איך האתר https://www.g2a.com ?המחירים שם זולים בהרבה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים