עבור לתוכן

Watch DOGS ידוע כמשחק שבור?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

מה זה השטויות האלה? לא מזמן קניתי מחשב די מכובד למשחקים GTX 970 I5 4590 8GB RAM, המחשב הזה מריץ לי בלי בעיה BF4 בלי שום דרופים.

התחלתי לשחק WD יש דרופים מציקים כאלה אפילו לא על הגדרות ממש גבוהות.

זו בעיה ידועה שהמשחק חרא מהבחינה הזאת?

יש משהו שניתן לעשות על מנת לתקן את זה? קניתי מערכת כזאת בשביל להיות מסוגל להריץ את זה על הגדרות גבוהות למה שאני יצטרך להתפשר ולהוריד הגדרות (גם זה לא ממש עוזר לגמרי)

פורסם

המשחק מעודכן? עם מפרט דומה הוא רץ לי כמעט על מקסימום וזה עם THE WORSE MOD

פורסם
  • מחבר
המשחק מעודכן? עם מפרט דומה הוא רץ לי כמעט על מקסימום וזה עם THE WORSE MOD

לא הוא לא מעודכן, אתה מתכוון שהעדכון הוא the worse mod ? או עדכון רגיל של המשחק?

אני פשוט מפחד שהעדכון או המוד ימחקו לי את השמירות כי אני כבר באקט 4 והתקדמתי די הרבה.

פורסם

כמו unity בהתחלה היה חבלי לידה.. עכשיו המשחק עובד חלק. תבדוק אם יש לך נפילות גם במשחקים אחרים

פורסם
  • מחבר

בBF4 וshadow of morrdor אין כלום.

פורסם

תנסה לעשות תיקון קבצים

פורסם
  • מחבר
תנסה לעשות תיקון קבצים

איך אני עושה את זה?

ניסיתי כמה דברים שלא עזרו: להתקין עדכון של המשחק (גרסה פרוצה) V1.04 לא עזר, להוסיף את הפקודה -disablepagefilecheck בקיצור הדרך של המשחק בTARGET גם לא עזר..

פורסם

אם המשחק פרוץ אין מה לעשות.. בהרבה משחקים מקוריים של יוביסופט יש מלא בעיות, לפרוץ משחק שלהם זה אומר 95% שהמשחק לא ירוץ חלק. כל יומיים הם משחררים עדכונים..

פורסם
  • מחבר

סבבה.. יש פיתרון שיחסית די עזר לי אבל לא רציתי להגיע אליו כי זה להתפשר על האיכות של הגראפיקה ולא ממש רציתי.. פשוט הורדתי את הTEXTURE למדיום תחת ההגדרות של DISPLAY, זה פותר הרוב אבל חבל שזה מוריד מהאיכות..

פורסם

העניין עם גרסאות פרוצות זה שאי אפשר באמת לדעת מה הסיפור שם.. משחררים המון עדכונים כל הזמן, ולך תדע מה נכלל בקובץ שהורדת.. ובכללי עם פרוצים יש בעיות ביצועים

פורסם

רק להזכירכם, הפורום אינו מקום לדיון בגרסאות פרוצות. תקנה את המשחק, תעדכן אותו לגרסה האחרונה ואז נוכל להמשיך את הדיון

פורסם

לגמרי.. אין כמו מקורי.. תהנה גם מהמולטיפלייר.. מוסיף מאוד

פורסם
  • מחבר

אה המולטיפלייר שווה את הקנייה?

אם כבר הגענו לנושא הזה אז איפה המקומות הכי טובים זולים ואמינים לקנות משחק מקורי?

פורסם

Steampowered.com

Uplay.ubi.com

Origin.com

Greenmangaming,com

Gog.com

Cjs-cdkeys.com

Cdkeys.com

פורסם
  • מחבר
Steampowered.com

Uplay.ubi.com

Origin.com

Greenmangaming,com

Gog.com

Cjs-cdkeys.com

Cdkeys.com

דווקא חשבתי שדרך הסטים זה יקר לא? יש לי סטים והכל שווה לקנות שם? או עדיף באתרים האחרים שהבאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים