עבור לתוכן

מיגרציה מHDD לSSD

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, יש ברשותי כרגע מחשב (מובסס AMD AMD) עם HDD 2TB שעליו מותקן הכל (זה הדיסק היחיד במחשב)

אני כרגע בהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם יש דרך לגרום לתוכנות\משחקים שמותקנים על המחשב הנוכחי שלי לעבוד בחדש, המחשב החדש יהיה עם SSD בנפח 256GB וישמש בעיקר למערכת הפעלה, כמה תוכנות שאני

משתמש בהן הרבה, ומשחק שניים (תלוי בגודל שלהם וכמה אני הולך לשחק בהם). הקטע הוא שהמחשב החדש לא דומה בשום צורה מבחינת דרייברים למחשב הישן (החדש עם מעבד INTEL וכ.מ. של NVIDIA), אז אני מניח (ומעדיף) לבצע התקנה נקייה של ווינדוס (ועל הדרך לעבור מ7 ל8.1 או 10, תלוי מתי כל החלקים של המחשב יגיעו), האם יש דרך לגרום לכל השמירות לעבוד? האם יש דרך לא להתקין הכל הכל מחדש?

ובלי קשר, איך אני מוחק את ספריית הווינדוס בדיסק הישן ברגע שסיימתי איתו?

תודה רבה מראש!

פורסם

במרבית המקרים אתה יכול פשוט להתקין את המשחק מחדש ולהעביר את השמירות (רק צריך לדעת איפה המשחק מחזיק אותן).

להעביר התקנה קיימת כמו שהיא יותר מורכב (צריך להעביר את ספריית המשחק, קבצים שאולי ממוקמים בספריות משותפות, הגדרות בregistry). לך תחפש עכשיו את כל זה, במיוחד כשאין שום סטדנרט וכל משחק שם מה שהוא רוצה איפה שהוא רוצה. כנ"ל תוכנות אחרות. מסיבה זו מדובר באפשרות לא מומלצת.

אחרי שהדיסק הישן כבר לא דיסק מערכת, אתה יכול למחוק מה שאתה רוצה עליו, כי אין הגנות.

פורסם

תתקין הכל מחדש. גם הרבה יותר מסודר.

שמירות של משחקים והגדרות של תוכנות זה לא יותר מקבצים.

פורסם
  • מחבר
במרבית המקרים אתה יכול פשוט להתקין את המשחק מחדש ולהעביר את השמירות (רק צריך לדעת איפה המשחק מחזיק אותן).

להעביר התקנה קיימת כמו שהיא יותר מורכב (צריך להעביר את ספריית המשחק, קבצים שאולי ממוקמים בספריות משותפות, הגדרות בregistry). לך תחפש עכשיו את כל זה, במיוחד כשאין שום סטדנרט וכל משחק שם מה שהוא רוצה איפה שהוא רוצה. כנ"ל תוכנות אחרות. מסיבה זו מדובר באפשרות לא מומלצת.

אחרי שהדיסק הישן כבר לא דיסק מערכת, אתה יכול למחוק מה שאתה רוצה עליו, כי אין הגנות.

חצי מדויק כי הרי מי שיצר את הספרייה היה בהרשאות SYSTEM וגם כאשר אני במחשב החדש אני עדיין לא SYS, אז אין לי הרשאות מחיקה...

תתקין הכל מחדש. גם הרבה יותר מסודר.

שמירות של משחקים והגדרות של תוכנות זה לא יותר מקבצים.

אוקיי תודה

פורסם
חצי מדויק כי הרי מי שיצר את הספרייה היה בהרשאות SYSTEM וגם כאשר אני במחשב החדש אני עדיין לא SYS, אז אין לי הרשאות מחיקה...
תנסה ותראה, אולי תופתע. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים