פורסם 2014 בדצמבר 710 שנים אהלןמכירים את המסך טעינה של WIN8.1? יש את העיגול המסתובב הזה...אז עד לפני כמה ימים, לאחר כ 2 סיבובים של המעגל, אני כבר הייתי בשולחן העבודה שלי.פתאום, עכשיו אני צריך לחכות משהו כמו 30 שניות.שמתי לב שניתוק של HDD eSATA, מתקן את הבעיה.מה שמטריד אותי הוא העובדה שיש לי את eSATA הזה במשך כמה שבועות ללא בעיות. זה משהו שקרה לאחרונה (כמו 3-4 הימים האחרונים).ה-eSATA מכיל שני כונני גיבוי N ו-G. צירפתי קובץ MSINFOאודה לעזרה בנושא.00
פורסם 2014 בדצמבר 810 שנים תריץ מ BENCHMARK HDTUNE על הכונן ב ESATA.מה מהירות העברת הנתונים ? תעלה תמונה של התוצאות לפורום.
פורסם 2014 בדצמבר 810 שנים מחבר כמה פעמים ביום אתה מפעיל את המחשב מחדש שזה משנה לך?זאת לא הנקודה.יש בעיה במחשב שאני מעוניין לפתור.
פורסם 2014 בדצמבר 810 שנים מחבר תריץ מ BENCHMARK HDTUNE על הכונן ב ESATA.מה מהירות העברת הנתונים ? תעלה תמונה של התוצאות לפורום.אוקיי אני אריץ. אבל למה זה אמור לשנות? הכונן הזה לא active, ולכן לא משמש את ווינדוס בזמן העלאה.
פורסם 2014 בדצמבר 810 שנים מחבר הבנתי. מוזר שזה עבד מהר ופתאום אחרי כמעט שבועיים זה התחיל להשפיע על זמני העלאה.
פורסם 2014 בדצמבר 810 שנים מחבר התמונות מצורפות.שני הכוננים משמשים לגיבויים.אחד מהם עושה שימוש ב- file history שמובנה בווינדוס
פורסם 2014 בדצמבר 810 שנים המהירות טובה ונכונה .יתכן ו"קשה" לו להידלק וזה קצת יותר ארוך. גם שמבצעים ריסאטרט הכונן כבה וצריך להתחיל מחדש מאפס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.