עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה | פורטים נוראיים לPC

Featured Replies

פורסם

את הPC תמיד אפשר לשפר, אבל הכוונה שלי שמהקונוסלה עוד יהיה אפשר לסחוט קצת את המיץ אז לא בטוח שהביצועים של המשחקים שיוצאים עכשיו משקפים את הביצועים שיבואו אחר כך.

הדרך הכי טובה זה פשוט לראות לפי המשחקים שיוצאים.

אוליי תחכה לסבב המשחקים הבא שיצא לקונסולות ותראה אם אין עוד קונספרציות, אם המשחקים האלה בכלל יוצאים לPC, אם הביצועים מספקים ואז תחליט.

אגב, לא נראה לי שאתה צריך להוציא 6000 שקל על מחשב בשביל להתחרות בקונוסלה בביצועים. למה בעצם החלטת שאתה צריך להוציא 6000 שקל על מחשב גיימינג חדש ולא פחות? (בהנחה ואתה גם לא קונה מסך חדש).

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
את הPC תמיד אפשר לשפר, אבל הכוונה שלי שמהקונוסלה עוד יהיה אפשר לסחוט קצת את המיץ אז לא בטוח שהביצועים של המשחקים שיוצאים עכשיו משקפים את הביצועים שיבואו אחר כך. הדרך הכי טובה זה פשוט לראות לפי המשחקים שיוצאים. אוליי תחכה לסבב המשחקים הבא שיצא לקונסולות ותראה אם אין עוד קונספרציות, אם המשחקים האלה בכלל יוצאים לPC, אם הביצועים מספקים ואז תחליט. אגב, לא נראה לי שאתה צריך להוציא 6000 שקל על מחשב בשביל להתחרות בקונוסלה בביצועים. למה בעצם החלטת שאתה צריך להוציא 6000 שקל על מחשב גיימינג חדש ולא פחות? (בהנחה ואתה גם לא קונה מסך חדש).

מכיוון שאני רוצה להשיג ביצועים מצויינים ולאו דווקא להתחרות בקונסולות אך השאלה היא מתי הסבב הבא של משחקים יצא? אך בכל אופן הרגעת אותי מעט :)

פורסם

ב-4000 ש"ח אתה קונה PC שמשאיר הרחק מאחור כל קונסולה. מציע שתפתח דיון בנושא בפורום המתאים.

פורסם
  • מחבר
את הPC תמיד אפשר לשפר, אבל הכוונה שלי שמהקונוסלה עוד יהיה אפשר לסחוט קצת את המיץ אז לא בטוח שהביצועים של המשחקים שיוצאים עכשיו משקפים את הביצועים שיבואו אחר כך.

הדרך הכי טובה זה פשוט לראות לפי המשחקים שיוצאים.

אוליי תחכה לסבב המשחקים הבא שיצא לקונסולות ותראה אם אין עוד קונספרציות, אם המשחקים האלה בכלל יוצאים לPC, אם הביצועים מספקים ואז תחליט.

אגב, לא נראה לי שאתה צריך להוציא 6000 שקל על מחשב בשביל להתחרות בקונוסלה בביצועים. למה בעצם החלטת שאתה צריך להוציא 6000 שקל על מחשב גיימינג חדש ולא פחות? (בהנחה ואתה גם לא קונה מסך חדש).

מתי הסבב הבא יוצא ומה הכוונה משחקים לקונסולות?

- - - תגובה אוחדה: - - -

ב-4000 ש"ח אתה קונה PC שמשאיר הרחק מאחור כל קונסולה. מציע שתפתח דיון בנושא בפורום המתאים.

כן אך זה לא הנושא הדיון הזה נפתח על מנת לענות על השאלה האם עליי לדאוג בגלל הפורטים הנוראיים לPC או לא?

פורסם

ממה אתה מודאג?

גם פורט גרוע נראה ורץ יותר טוב על PC מאשר על הקונסולה

פורסם
  • מחבר
ממה אתה מודאג?

גם פורט גרוע נראה ורץ יותר טוב על PC מאשר על הקונסולה

נכון וסליחה שאני חופר (OCD) אך השאלה היא האם זה שווה את זה כי כאשר יש פורט גרוע חלק מכוח החומרה יורד לטימיון מה שיוצר דרישות גבוהות מאוד שבסופו של מקצרות את אורך החיים של המחשב למשחקי AAA בהנחה שפורטים גרועים יהפכו למיין סטרים

פורסם

פורטים גרועים תמיד היו. בגלל זה קוראים לזה פורטים ולא פשוט משחק.

או שאתה גיימר חדש יחסית או שפשוט אתה לא היית מחובר לעולם אבל מאז שהיו מעברים מהקונסולות למחשב (מאז ומעולם) היו פורטים גרועים

לא רק ששום דבר לא השתנה אלא רוב הסיכויים שהמצב רק ישתפר. החומרה והתוכנה של הקונסולות בדור החדש דומות יותר מתמיד לpc

פורסם
  • מחבר
פורטים גרועים תמיד היו. בגלל זה קוראים לזה פורטים ולא פשוט משחק.

או שאתה גיימר חדש יחסית או שפשוט אתה לא היית מחובר לעולם אבל מאז שהיו מעברים מהקונסולות למחשב (מאז ומעולם) היו פורטים גרועים

לא רק ששום דבר לא השתנה אלא רוב הסיכויים שהמצב רק ישתפר. החומרה והתוכנה של הקונסולות בדור החדש דומות יותר מתמיד לpc

למה אתה מתכוון כאשר אתה אומר פורטים ולא משחקים? מכיוון שPC גיימינג מרגיש קצת כמו הפלך שוק הטורדני שזורקים לו פורט מסכן בכדי שישתוק לא כך? בנוסף, לאיזו פלטפורמה הם מכינים את המשחק במקור?

אשמח להיענות בהקדם משום שנושא זה מטריד אותי עד מאוד לקראת כניסתי לעולם הPC

נערך על-ידי yoel12

פורסם

יש שיקולים מאוד פשוטים כמו שמשחק על הקונסלוה יכול לצאת הרבה זמן לפני שהוא מגיע לPC אם בכלל. ובדרך כלל הוא אמור לעבוד מהקופסה בלי הרבה בעיות, לעומת PC שיכול להיות תלוי במחשב שלך אם יש תקלות או לא.

אבל היום אין כל כך הבדל כי מוציאים משחקים כמו AC שלא ניתן לשחק אותו על אף מערכת.

פורסם
למה אתה מתכוון כאשר אתה אומר פורטים ולא משחקים? מכיוון שPC גיימינג מרגיש קצת כמו הפלך שוק הטורדני שזורקים לו פורט מסכן בכדי שישתוק לא כך? בנוסף, לאיזו פלטפורמה הם מכינים את המשחק במקור?

אשמח להיענות בהקדם משום שנושא זה מטריד אותי עד מאוד לקראת כניסתי לעולם הPC

לא כל כך מבין איך אני יכול להיות ברור יותר

כאשר יוצא משחק אקסלוסיבי למחשב קוראים לו פשוט "משחק"

שיוצא משחק קודם לקונסולות ובאיחור רב למחשב (מרמז שלא הייתה תוכנית להוציא אותו למחשב בהכרח) הוא נקרא "פורט"

המונח פורט נולד כדי לתאר משחקי זוועה שקיבלנו מהקונסולות ועובדים דרעק (למרות שהיום גם משחקים שעובדים דיי טוב אבל הגיעו מהקונסולות נקראים פורטים) בגלל זה אני אומר שזה שקרה עם acu זה לא טרנד חדש זה היה מאז ומתמיד

פורסם
  • מחבר
לא כל כך מבין איך אני יכול להיות ברור יותר

כאשר יוצא משחק אקסלוסיבי למחשב קוראים לו פשוט "משחק"

שיוצא משחק קודם לקונסולות ובאיחור רב למחשב (מרמז שלא הייתה תוכנית להוציא אותו למחשב בהכרח) הוא נקרא "פורט"

המונח פורט נולד כדי לתאר משחקי זוועה שקיבלנו מהקונסולות ועובדים דרעק (למרות שהיום גם משחקים שעובדים דיי טוב אבל הגיעו מהקונסולות נקראים פורטים) בגלל זה אני אומר שזה שקרה עם acu זה לא טרנד חדש זה היה מאז ומתמיד

אהה אוקיי ומשחקים כמו FAR CRY 4 אינם פורטים כי זה האחרון רץ ממש גרוע על הPC לפחות לפי מה שראיתי

פורסם

קודם כל פאר קריי יכול להיות מקסימום פורט איכותי (והוא רץ לא רע בכלל) אבל איך לעזאזל הבנת שהוא לא פורט ממב שאמרתי?

פורסם

פורט = משחק שנבנה קודם כל עבור מערכת אחת ואז עבר התאמה לאחרת. לדוגמה משחק שנבנה קודם לקונסולה ואז עבר התאמה (=עבר פורט) למחשב. השם עצמו לא קשור לביצועים בכלל ואפילו לא ספציפי למחשב.

כיום נפוץ לקרוא למשחק שעבר התאמה גרועה בשם פורט [גרוע]. הרבה מאוד משחקים עד היום עברו התאמה גרועה ביותר למחשב וזאת הסיבה פחות או יותר למה המונח נדבק.

בעתיד אני מצפה לראות פורטים יותר ויותר טובים למחשב מאחר ו:

פורסם
  • מחבר
קודם כל פאר קריי יכול להיות מקסימום פורט איכותי (והוא רץ לא רע בכלל) אבל איך לעזאזל הבנת שהוא לא פורט ממב שאמרתי?

מכיוון שככל הנראה היו תכניות להוציא אותו למחשב ומה הכוונה "יכול להיות מקסימום פורט איכותי" עם דגש על המקסימום

- - - תגובה אוחדה: - - -

פורט = משחק שנבנה קודם כל עבור מערכת אחת ואז עבר התאמה לאחרת. לדוגמה משחק שנבנה קודם לקונסולה ואז עבר התאמה (=עבר פורט) למחשב. השם עצמו לא קשור לביצועים בכלל ואפילו לא ספציפי למחשב.

כיום נפוץ לקרוא למשחק שעבר התאמה גרועה בשם פורט [גרוע]. הרבה מאוד משחקים עד היום עברו התאמה גרועה ביותר למחשב וזאת הסיבה פחות או יותר למה המונח נדבק.

בעתיד אני מצפה לראות פורטים יותר ויותר טובים למחשב מאחר ו:

אוקיי הבנתי מה זה "פורט" אך הדאגה שלי שזה ימשיך להיות כך ואני אמשיך לבזבז מאות שקלים רק בשביל לקבל תוצאות קצת יותר טובות מקונסולה בגלל העצלנות המחפירה של מפתחי המשחקים

פורסם

אז פשוט תשווה אקסלוסיביים ומחירים ותראה שהpc עדיין עדיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.