עבור לתוכן

מה הדרך הטובה ביותר לחתוך חלון?

Featured Replies

פורסם

האם עדיף לחתוך עם דרמל או פשוט מסור חשמלי?

פורסם

תראה, אני לא חתכתי חלון.

אבל חתכתי דברים עם דרמל וחתכתי דברים עם דיסקיות גדולולת יותר של מקדחה, שהן סופר חזקות וגם גדולות.

הדיסקיות של הדרמל יגמרו וישברו הרבה..

לעומת זאת עם גיקסו או משהו כזה יהיה יותר חזק ולא נראה לי שתצטרח להחליף כל שניה מסורית..אבל אין לי ניסיון בזה.

אני חושב שאם הדרמל, תעשה איתו את המודים הקטנים יותר או העדינים יותר..

כמו פד זוהר לעכבר, חלון לסידי, חריטות במיוחד, ועוד עשרות דברים..

בקיצור, אני ממליץ על מסור חשמלי לחיתוך חלון.

פורסם

יש לך מדריך באתר

פורסם

זה תלוי. אם אתה עושה קווים ישרים אז רק גיגסו זה יצא לך הכי טוב. אבל אם גיגסו אי אפשר לעשות כמעט סיבובים.

אבל זה חותך הכי מדויק וישר.

ועצה שלי תכין עוד מסורית כי שלי נשברה באמצע.

פורסם

ג'יג סאו זה טוב וגם דרמל אבל הדרמל יותר מתאים לעבודות יותר עדינות - אפשר עם דרמל אבל יקח זמן (לא הרבה אני עשיתי חלון עליון אם דרמל) . אם הדיסקיות יקרות חבל תישתמש בגיגסו

פורסם

לחלון פשוט עם קווים ישרים אז ג'קסון, אבל אם אתה הולך על חלון "מעוצב" כמו בפרוייקט ספיידי אז כמובן דרמל.

השאלה שלך זה כמו "מה עדיף? אופנוע או מיני ואן?" התשובה זה תלוי אם אתה נוסע לעבודה בפקקים או מסיע ילדים לבי"ס.

פורסם

לחלון פשוט עם קווים ישרים אז ג'קסון, אבל אם אתה הולך על חלון "מעוצב" כמו בפרוייקט ספיידי אז כמובן דרמל.

השאלה שלך זה כמו "מה עדיף? אופנוע או מיני ואן?" התשובה זה תלוי אם אתה נוסע לעבודה בפקקים או מסיע ילדים לבי"ס.

אני עשיתי הכל אם דיסק גדול למקדחה, ורק את הסיבובים עשיתי אם הדרמל ( של השכן שלי ;) )

ו-DeadTeddy אהבתי את הקישור של המכוניות ;D לחיתוך המארז!

פורסם

לפי דעתי תחתוך עם דרמל! הוא הכלי המדוייק ביותר ונותן לך עבודה חלקה ביותר (רק שצריך ואפילו חייב לשייף בסוף).

עם הג'יגסו אין לי נסיון אבל מאוד נהנתי מהדרמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים