פורסם 2014 בדצמבר 910 שנים מחבר טוב דיברתי עם היבואן אמר לי לשלוח את הלוח אם אליו.איך אני שולח שיגיע? אני צריך קופסא כזאת של דואר? מעטפה גדולה? איך עושים את זה?הלוח אם נמצא בקופסא שלו
פורסם 2014 בדצמבר 910 שנים שים אותו בקופסא שלו ולך לדואר. קח מספר ותמתין בתור (בערך 30-40 דקות כיאה לדואר ישראל) כשיגיע תורך תשאל אותם מה הדרך הכי טובה לשלוח את החבילה. קח מספר מעקב עם אישור מסירה.
פורסם 2014 בדצמבר 910 שנים תכניס את הקרטון של הלוח לתוך קרטון חיצוני, גדול ממנו ב 2-4 אינצ'ים מכל כיוון, כך שביניהם יהיה חלל של 1-2 אינצ'ים מכל צד. תמלא את החלל טוב אם ניירות מקומטים. אפשר להכניס כמה גם בתוך הקרטון של הלוח. כך אם יפילו/יזרקו את החבילה בדואר אתה מוריד את הסיכוי שהלוח ייפגע (הוא אוליי לא עובד כמו שהוא, אבל שלא יבטלו את האחריות בגלל נזק פיזי)
פורסם 2014 בדצמבר 910 שנים תשלח בדואר רשום + SMSתחסוך לך אחכ לחפש אם הגיע, לאן הגיע ומתי הגיע.לך תדע עם דואר ישראל.אפשר לשלח חבילה שמקיפה חצי עולם ביומיים-שלושה, ובדואר ישראל מבלים עוד שבוע למה החבר'ה מאוד יעילים במה שהם עושיםממש גאווה לאומית
פורסם 2014 בדצמבר 910 שנים כן, אתה מבקש דואר רשום עם אישור בהודעת SMS.אם זה לוח אם זה יעלה לך משהו כמו 15-20 שקל, רק תדאג שהלוח יהיה ארוז כמו שצריך בתוך קופסא גדולה יותר מהלוח עצמו, במקרה וזה יחטוף מכות בצדדים.הזמנתי הרבה מאוד דברים בדואר, ומנסיון אני יודעת שתמיד דופקים את הפינות.תברר רק למי אתה אמור לשלוח שם, כי דואר רשום ניתן לקחת רק מי שזה מיועד לו.
פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים מחבר זה מגיע באותו היום?אני בעיקרון רוצה לשלוח בחמישי לחנות ואם למשל החנות תהיה סגורה הדואר יחכה עד יום ראשון וישלח את זה חזרה או יחזיר לי את המשלוח?
פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים מחבר אני בן 28 ולעולם לא שלחתי דואר רשום או דואר בכלל .ככה זה שגרים במושב מרוחק D: לעולם לא השתמשתי בשירותים שלהם חוץ מלשלם אגרות או לקבל דברים מ EBAY
פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים וכששלחו לך משהו מEBAY ולא היית בבית באותו יום, שלחו את זה מיד בחזרה? אם אתה שולך בדואר רשום עם מספר מעקב, החנות תקבל את זה, תהיה רגוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.