עבור לתוכן

התייעצות: האם שווה לשדרג כ.מסך או שהמחשב עצמו כבר "זקן"

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

המחשב שלי נקנה באוגוסט 2010 (קצת יותר מ 4 שנים) ולהפתעתי הוא עדיין סוחב וסוחב חזק יותר ממה שחשבתי.

השימוש העיקרי הוא גיימינג ואני משחק הכל על רזולוציה של 1920X1080 אבל בד"כ ההגדרות על מדיום (לפעמים גם high רץ סביר) אבל בחלק מהמשחקים אחרי זמן של שעה פלוס מינוס, מתחילים קרטועים.

כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לדעת אם כרטיס מסך יהווה שדרוג משמעותי או שפשוט המערכת עצמה כבר "עייפה" וצריך מחשב חדש.

המפרט הוא:

מעבד: 2.80 Intel Core i5 760

זיכרון: 12GB

לוח: Intel Corporation DP55KG AAE47218-406 (הלוח עם הסמל של הגולגולת שמוטבע עליו למי שמכיר\זוכר)

כ. מסך: gtx 460

לגבי ספק כח - מצורפת תמונה

במידה וכרטיס מסך כן יהווה שדרוג משמעותי, אני אשמח להמלצות על כרטיס באיזור ה 1000 ש"ח.

תודה רבה לעונים!

פורסם

המחשב שלך בהחלט ירוויח משדרוג כרטיס מסך.

באופן טבעי, מעבד חזק יותר יהווה שיפור נוסף. אבל המעבד שלך מספיק סביר בשביל לשדרג כרטיס מסך בלבד ולא את הכל. עייף, אבל כוח כלשהו עדיין במותניו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה.

מה ההבדל בין שני הכרטיסים (פרט למאוורר

הנוסף)?

והאם יש אלטרנטיבה של כרטיס חדש ולא משומש או שכרטיס חדש בסכום הזה לא יתקרב לביצועים של המשומש?

פורסם

יש את ה760 חדש בסביבות 1200-1300 שקל שהביצועים שלו נמוכים בבערך 15% מה280x.

ממש לא משתלם.

ההבדלים הם התדרים והאוורור שכמובן עדיפים אצל הכרטיס היקר.

פורסם

אם אתה הולך לשדרג את כרטיס המסך אני ממליץ שתעשה אוברקלוק למעבד שלך.

יש לי כרגע כרטיס מסך AMD HD 7850 ומעבד i5 750 מואץ ל-3.5Ghz, והמעבד מהווה אצלי צוואר בקבוק במקרים מסויימים.

פורסם

אין לך מה לדאוג מכרטיס משומש , אתה מקבל אותו עם אחריות והוא הרבה יותר משתלם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות. כנראה שאני אקנה את ה 280x כפי שהמלצתם.

Trilandian - אין לי שמץ איך לעשות OC למעבד שלי אז נראה לי שאני אוותר על זה כרגע :amstupid:

פורסם

ראיתי פה בלוח יד שניה כרטיס 6950 - http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-his-iceq-x-hd6950-ad1161.html

ב-200 שח הוא יספק לך ביצועים לא רעים בכלל לעומת הכרטיס הנוכחי - את הכרטיס הנוכחי תמכור כיד שניה ואז תצמצם פער במחיר ממש זול.

אבל אם מעניין אותך חדש זה כבר סיפור אחר.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
אין לי שמץ איך לעשות OC למעבד שלי אז נראה לי שאני אוותר על זה כרגע

פשוט תריץ חיפוש בגוגל.

זה אמנם יכול להיות מפחיד בפעם הראשונה, במיוחד בניסוי וטעייה, אבל זה באמת לא קשה, וזה מאוד משתלם מבחינת ביצועים (כל זאת בהנחה שיש לך קירור בהתאם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים