עבור לתוכן

המלצה | על משחקים

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על משחקים כמו Middle Earth Shadow Of Mordor [ משחק השנה לדעתי! ]

משחקים שאתה משיג לאט לאט מתקפות/ סקילים/ יכולות - שיש לך מטרה להמשיך לשחק.

ולא משחקים כמו ryse son of rome או Assasin creed - שהם משחקים על רמה אבל לא מה שאני מחפש.

גם לא אהבתי את Skyrim.

אשמח להמלצות אם יש עוד כאלו..

ואהבתי גם את The Amazing Spiderman 1-2 ++ Prototype 1-2.

פורסם

Batman: Arkham Asylum

תאמת כל שלושת הבאטמנים טובים (השלישי פחות אבל גם נחמד)

פורסם

watch dogs. משחק כרגע ומאוד נהנה.

THE WITCHER 1ּ+2

FALLOUT 3+NEW VEGAS

MASS EFFECT TRILOGY

DRAGON AGE 1+3

KOTOR 1+2

remember me

נערך על-ידי ag43

פורסם
  • מחבר
watch dogs. משחק כרגע ומאוד נהנה.

THE WITCHER 1ּ+2

FALLOUT 3+NEW VEGAS

MASS EFFECT TRILOGY

DRAGON AGE 1+3

KOTOR 1+2

remember me

רוב המשחקים הם לא מה שחיפשתי.

Batman: Arkham Asylum

תאמת כל שלושת הבאטמנים טובים (השלישי פחות אבל גם נחמד)

אף פעם לא אהבתי את המשחקים של באטמן הם נראים יבשים כאלו חסרי מתקפות מיוחדות... לפי GAMEPLAY כשהוא נגב אויבים הוא רק נותן אגרופים ובעיטות

אין לו איזה יכולות מעניינות.

* קניתי מחשב חדש וחזק- והמשחק הראשון שהורדתי היה Shadow of Mordor' שזה בעייתי עכשיו למצוא משחק שמשתווה לרמה שלו.

פורסם

אז תסביר בצורה יותר ברורה מה אתה מחפש.

פורסם

גם אני שיחקתי את מורדור.. ממש שילוב של באטמן וassassin's creed. חבל מאוד שהמשחק קצר ות'כלס אין מה לעשות אחרי שסיימת את הקמפיין. קניתי גם את הseason pass, יקר בלי סיבה. אין תמורה הולמת לתשלום. משחק מעולה בכללי, ממליץ

פורסם

דוגמא טובה למשחק עם מכניקה טובה ואפס עלילה

פורסם

בדיוק. מאוד נהנתי.. אבל עלילה קצרה מאוד, זה מסוג המשחקים שהראשון הוא פלטפורמה טובה, והשני מעולה.. כמו שהיה עם הassassin's creed הראשון והשני

פורסם

X-MEN WOLVERINE משחק מעולה - רצוי עם שלט (סתם כי זה לא נוח בשיט על עכבר ומקלדת, כמו רוב ההאק אנד סלאשים למיניהם)

נראה לי שאתה מכוון למשחקים מבוססי RPG חצי כוח, נסה את RISEN ואת Kingdom of Amalur Reckoning - לי הם ענו על ההגדרה בערך של מה שאתה מחפש.

ואם אתה רוצה משחק הומריסטי שכולל בין היתר ללחוץ על כפתורים ולחסל גלים של אוייבים תוך כדי שאתה עולה רמות - אבל לא משהו מסובך מדי, יש את DeathSpank שבכללי מומלץ בחום.

נערך על-ידי blatata

פורסם
  • מחבר
אז תסביר בצורה יותר ברורה מה אתה מחפש.

הסברתי מה אני מחפש, משחקים שאתה מתחיל מגלה דברים לאט לאט ונפתחות לך סקילים / וכל מיני דברים כאלה [ Som + The amazing spiderman 1-2, PROTOTYPE 1+2. ]

X-MEN WOLVERINE משחק מעולה - רצוי עם שלט (סתם כי זה לא נוח בשיט על עכבר ומקלדת, כמו רוב ההאק אנד סלאשים למיניהם)

נראה לי שאתה מכוון למשחקים מבוססי RPG חצי כוח, נסה את RISEN ואת Kingdom of Amalur Reckoning - לי הם ענו על ההגדרה בערך של מה שאתה מחפש.

ה Kingdom נראה נחמד אם הייתי בשנת 2007 חחח...

אשמח למשהו חדשני יותר.

עד שקניתי כרטיס מסך חזק! תן ליהנות ממנו! חח

פורסם

כל המשחקים שכתבתי עונים ל"הגדרה" שלך. אם אתה מתכוון למשחקים כאלו המבוססים על קומבואים של דמות יחידה זה כבר עניין אחר.

פורסם

מה אני אגיד לך... קנה PS3\4. מה שתאה מבקש קיים בקושי למחשב.

בכל מקרה הוולברין מומלץ בחום - כשגם הוא יחסית "ישן". וכל סדרת ד'טספאנק שהיא קומית מצויירת כמו שכתבתי למעלה.

יש לך גם את כל הRPG היפניים למיניהם - לא יכול להמליץ כי לא ממש שחקתי בגלל שלרוב הם סופר מצועצצים בחוסר טעם מוחלט.

יש איזה משחק של מארוול מעידן הסוני 2, שזכור לי כמאוד מהנה

וכמובן את כל סדרות דיאבלו טורצ'לייט ויתר המשחקי כסח ממבט עליון

נערך על-ידי blatata

פורסם

וואלה אחי, וולבררין!! איזה זכרונות.. הלוואי יצא משחקי קומיקס ברמה של הבאטמנים האחרונים.. לא יקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים