עבור לתוכן

gta חדש?

Featured Replies

פורסם

אהלן...

אני מעוניין לדעת אם יצא משחק -gta חדש?

אני לא מדבר על ויס סיטי אלא על משהו חדש יותר?

אם לא אז יכול להיות שהולך לצאת או משהו כזה?

אההה עוד שאלה..?

האם יש אתר טוב לקודים למשחקים...אני לא מדבר על קראקים.

אני מתכוון קודים שעוזרים לך במשחק..

אני יודע שיש אתר בן זונה לקודים אבל לא יודע איך אני מגיע אליו.

כל טוב.... ???

פורסם

לקראת 2005 אמור לצאת GTA San Andreas, לקונסולת הפלייסטיישן 2 בלבד (לפחות נכון לעכשיו).

בנוגע לאתרים לצ'יטים - נו באמת לא קשה כל כך למצוא את משחקים שמכבד את עצמו מבלי שיהיה לו מדוק צ'יטים

המומלצים מבחינתי הם www.megagames.com ו www.avault.com

פורסם

החברה אכן עובדת על שיווק של משחק GTA נוסף, אבל אני חושב שידוע רק השם שלו ולא יותר מזה, הוא מתוכנן לשנת 2005 בערך.

אתר לצ'יטים

פורסם

הייתה עליו כתבה בגיימר, הוא אמור ליהיות העתק של סאן-פרנסיסקו!תחפש בגיימר...!

מגה גיימס זה באמת אתר מעולה! אבל אני ממליץ על WwW.IGN.CoM

אני משתמש באתר הזה מכיתה א' ;D (בשביל משחקי הN64 שלי)

פורסם

אחי שמע יש מוד לgta אם מלא תוספות חדשות הוא יצא לפני כמה זמן וזה ממש שווה הם שינו מלא אופנועים ומכניות ואתה יכול למשל לנסוע כל עגלת סופר או כיסא גלגלים

וראיתי שיש שם גם את המכונית של בטמן ושל הסרט חזרה לעתיד קיצור אחי שווההה

יש עוד מלא דברים ותספות

פורסם

www.xcheater.com

אתר נחמד

פורסם

אחי שמע יש מוד לgta אם מלא תוספות חדשות הוא יצא לפני כמה זמן וזה ממש שווה הם שינו מלא אופנועים ומכניות ואתה יכול למשל לנסוע כל עגלת סופר או כיסא גלגלים

וראיתי שיש שם גם את המכונית של בטמן ושל הסרט חזרה לעתיד קיצור אחי שווההה

יש עוד מלא דברים ותספות

אתה יכול לתת יותר פרטים על המוד...כמו איך אפשר להשיג אותו ומה הדרישות שלו?

פורסם

אני הורדתי את המוד הזה

הוא נחמד פעם ראשונה, פעם שנייה, מצחיק קצת

אבל אחרי כמה זמן זה מתחיל להמאס!

אל תוריד אותו לפני שגמרת את הכל במשחק, אבל את הכל!!! כולל האיצטדיון אחרת זה יהיה ממש מאפן!

דוגמה: כולם כבר קיבלו את המכונית מרוץ נכון? (HOTRING CAR אם אני לא טועה) אז עם המוד הזה היא הופכת למכונית F1 , בלתי ניתנת לשליטה מכל נגיעה הכי קטנה היא מתחילה להתעופף (כן כן להתעופף, באוויר).

אני לא יודע אם הרבה מכירים את זה אבל יש איצטדיון חלק השני של העיר (איצטדיון תמיד היה, הוא לא בא עם המוד) ויש שם כל מני תחרויות בשעה 20:00 אז זה ממש מעצבן עם המכונית F1 היא יציבה!

באותו מקום יש גם תחרות עם האופנוע פעלולים (SANCHES או משו כזה) אז במוד הזה הוא הופך לכסא גלגלים, זה ממש מעצבן לעשות את זה עם כסא גלגלים כשאתה לא ממש יודע איפה הגלגלים נמצאים. (יש שם עניין כזה לנסוע על קיר צר, אז אתה לא עומד על הגלגלים של הכסא, אלא של האופנוע, אבל אתה לא יודע איפה הגלגלים נמצאים כי אתה לא רואה צורה של אופנוע אלא של כסא גלגלים)

אבל,,,,, מה שכן טוב שם זה שהם שינו דברים טובים כמו הבאט'מוביל, אחלה דבר , היא ממש יפה (גם עליה אי אפשר לשלוט כל כך), יש גם את הסנטינל SX , אותה הם שינו לפרארי, הם שינו גם איזה אוטו לדודג' ויפר, אבל הם עשו את הויפר ממש מגעילה! גבוהה כזאת, ממש גועל נפש! הם שמו גם טויוטה סופרה, עכשיו מה שיפה בשתי המכוניות האלה (ויפר וסופרה) זה שהם עשו להם מנוע ממש יפה ובערך כמו שזה במכונית האמיתית.

אז לסיום עצה:

כדאי להוריד לראות את זה, אבל אני מבטיח שימאס לכם מזה מהר!

כדי להתקין את זה צריך להחליף איזה שתי תיקיות מהמשחק בשתיים שיבואו בזיפ, אז אני מציע לשמור את התיקיות המקוריות בצד למקרה שימאס לכם (חבל שאני לא עשיתי את זה).

פורסם

תודה על התגובה המקיפה...

אבל לא אמרת את הדבר הכי חשוב...מאיפה אפשר להוריד?

פורסם

שלום לך רציתי לידע אותך כי אני אחד המומחים ל- gta שמו החדש של המשחק נקרא ג'י טי איי סנדרו סיטי הכל בא מהמשחק הראשון (כלומר בראשון היו 5 ערים נכון?) עכשיו מחלקים את הערים ובונים גרפיקה טובה יותר של תלת מימד :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים