עבור לתוכן

שאלה לגבי וויסקי

Featured Replies

פורסם

האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?

פורסם

במיתוג של החברה, האדום הוא הנמוך ביותר (אם אני זוכר נכון, וויסקים מעורבבים בני לפחות שש או שמונה)

השחור הוא גם כן ערבוב של סוגים ושם הם לפחות בני שתיים עשרה.

הירוק הוא היחיד שלהם שהוא סינגל-מאלט (לא מעורבב)

והכחול הכי יוקרתי (שוב, אם אני זוכר נכון הווויסקים שמעורבבים פה הם בני עשרים לפחות).

בנימה אישית, אני חושב שהשחור הוא המינימום (ואחלה מינימום). את האדום אני לא אוהב.

פורסם

מעדיף ברנדי.

יותר טעים לי.

פורסם

יש עוד הבדלים חוץ מהגילאים של הויסקי (שדרך אגב לא תמיד אומרים שהמוצר הסופי יותר טוב).

http://en.wikipedia.org/wiki/Johnnie_Walker

למשל ה double black הוא peated בניגוד לשאר הסדרה (לא זוכר באיזה ויסקי הם השתמשו אבל רוב ה peated מגיעים מ Islay (למשל לגבולין או לפרויג). יש כאלה שמאוד אוהבים את זה, יש כאלה שחושבים שזה בערך כמו טעם של תרופה.

הירוק, שהיצור שלו הופסק, היה אחד הדגמים המוצלחים יותר שלהם, הוא שילוב של malts בניגוד לאחרים שכוללים גם grain whisky שזול יותר.

הכחול, למרות שהוא אמור להיות הדגם הטוב ביותר, בדרך כלל זוכה לביקורות פושרות בגלל תמורה לא טובה למחיר...

פורסם

הם כותבים שם (בלינק שמעלי) שהאדום מיועד למשקאות מעורבבים (וויסקי-קולה ושות'.)

את השחור החדש הזה לא ניסיתי אבל אני לא סובל את הוויסקי Islay המעושן הזה שגורם לך להרגיש כאילו אתה לועס שאריות נייר מהמשרפה.

פורסם

הזהב לדעתי זה הויסקי הכי טוב של ג'וני ווקר, אבל המועדף שלי תמיד יהיה שיבס קרמי 21 (הכחול)

royalsalute.jpg

פורסם

הכי טוב זה לנסות ולטעום.

אני לדוגמא מעדיף את האדום על פני השחור

המועדף עלי זה בנדיקטין+סמירנוף 50-50 קפוא

לא בטוח שתהנה מהיקר יותר, פשוט תטעם.

פורסם

זמן היישון ואיכות החביות. אני כשהייתי שותה הייתי באמת ובתמים מעדיף בושמילס על גלנפידיך. תלוי בטעם. תטעם - שניהם וויסקי טוב. תנסה גם את סטרטלן הוא טוב גם וזול.

פורסם

אומרים שהכל עניין של טעם אבל תסלח לי אני באמת לא מבין איך אנשים שותים את הRED או וויסקי אחר של Johnnie Walker הבלאק מככב בארץ לא מובן לי למה.

עזוב להתבכיין אני ממליץ לך על balvenie :xyxthumbs:

פורסם

אני מאוד אוהב וויסקי - אני רוצה להמליץ אבל על משקה אחר - במיוחד לימי החורף - ארמניאק - קיבלתי השבוע בקבוק - משקה נהדר ומחמם מאוד - הוויסקי בינתיים יצטרך לחכות.

פורסם

שזה בעצם ברנדי! :cheesy:

פורסם

הבלאק מככב בעוד איזה מקום אחד או שניים בעולם ומסיבה טובה, הוא מציע טעם לא רע בכלל תמורת מחיר מצוין. ברוך שעדיף גלנפידיך בן 21 שיושן בחביות עץ מהוואנה אבל אם אתה קופץ לפאב עם החבר׳ה שלך ובא לך וויסקי סבבה ובזול יחסית הבלאק הוא פתרון נהדר והוא הרבה יותר טוב מהאדום, זה בטוח.

פורסם

הבעיה היא שבארץ אנשים נדבקים כל הזמן לאותם 4 בקבוקים, לכו לחנויות הגדולות (בנא למשל) יש שם מבחר ענק, תנסו משהו חדש. אני משתדל כל פעם לקנות בקבוק אחר, ההבדלים יכולים להיות מאוד גדולים.

דרך אגב המצב כל כך קשה שיש בקבוקים שאי אפשר לקנות יותר כי אנשים לא היו מוכנים לנסות אותם וזה חבל, חלקם נתנו תמורה מצויינת למחיר (למשל טקילה של מילאגרו שהזמינות שלה בארץ ירדה).

פורסם

אני לא מחליף את הג׳ק שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים