עבור לתוכן

צריך מארז full tower עבור gtx970 g1

Featured Replies

פורסם

חבר קנה את ה-GTX970 g1, הוא מחפש מארז full tower מומלץ שיוכל להכיל את ה gigabyte geforce gtx970 g1. התקציב: 700 ש"ח עם אפשרות לחרוג במידת הצורך

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

יש גם מארזי mini tower שיכולים להכיל אותו בכיף. מה היא שאר החומרה?

פורסם
  • מחבר

לוח אם ATX

פורסם
  • מחבר

פורסם

יש לי nzxt 410 מארז mid איכותי, מאוורר, מאוד מומלץ. G1 נכנס לח במארז בלי לפרק שום כלוב של כוננים. יש מקום לעוד אחד אם אני רוצה. עולה 460 ש"ח בערך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה אקח את המארז בחשבון, אשמח לעוד תגובות החבר מעוניין לרכוש עוד היום.

עריכה: המארז מאפשר כרטיסי מסך עד אורך של 305mm בלי הוצאת הכלוב כוננים. ואורך הכרטיס מסך הוא 312mm.

לכן יהיה צורך להוציא את הכלוב.

פורסם

אני הזמנתי לפני יומיים את ה-Nanoxia DS1. זה מארז Mid-Tower שמאפשר כרטיסים עד 315 מ"מ ללא פירוק כלובים (ואני מתכוון להתקין בו שני GTX 970 G1).

יש גם את האח הגדול שלו, ה-DS5, שמאפשר כרטיסים עד 338 מ"מ.

פורסם
  • מחבר

אשמח להמלצות נוספות לעוד מארזים mid-tower או full שמאפשרים להכניס כרטיס מסך באורך של 315 ללא פירוק

פורסם

גם ה

nzxt 530 הוא FULL TOWER מאוד מרווח ואיכותי וגם בו הכרטיס יכנס בלי לפרק כלום המחיר שלו משהו בסביבות ה-500ש"ח

אם בא לך לעוף על עצמך ולהשקיע ממש במארז אז מפורומים ואתרים שבהם קראתי המארז FULL TOWER מהמומלצים

שיש - Coolermaster - haf x

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=RC-942-KKN1-GP

בכל מקום שקראתי אנשים עפים עליו יש בו ים מקום לכרטיס כזה והמון איוורר - רק חבל שהוא עולה כמו בית ממוצע במרכז. :)

פורסם
  • מחבר

לא מעוניין לעוף על עצמי, אני רוצה לשמוע על האופציות הטובות שזמינות ומתאימות לכרטיס מסך.

עריכה: חשבתי על ה-Nanoxia DS2? אשמח לשמוע תגובות בעד או בנגד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים