עבור לתוכן

farcry4 לא מרגיש לכם קצת משוחזר?

Featured Replies

פורסם

אני נהנה מהמשחק והגרפיקה באמת יפה אבל מה ההבדל מלבד העלילה בינו לבין 3?

מה הם עשו? העתק הדבק?

פורסם

קצת?!

זה אותו משחק עם גרפיקה יותר טובה, איזור אחר ופילים.

פורסם
  • מחבר

העלילה בסדר!

אבל המשחק מאד דומה!

פורסם

כן, האמת די דומה.

לפחות שמעתי שה- co-op נחמד.

אם מישהו מעוניין לנסות, עדכנו אותי...

פורסם

בסטים HunterVee וביופליי Kobi_Shahar.

COOP באמת נחמד. סינגל קצת משוחזר אבל... עדיין מעולה.

דרך אגב הייתי ממליץ על הטים-ספיק של הקהילה, הוא לא רק בשביל באטלפילד ויהיה מאד שימושי לCOOP כי בFC4 משום מה VOIP לא עובד בCOOP אלא רק במולטי, שלא להיט דרך אגב.

פורסם

משחק מעולה, העולם הפתוח הוא שידרוג נדרש של המשחק הקודם. העלילה די חלשה והדמות הראשית חסרת אופי. אבל זה עדיין משחק מצויין.

- - - תגובה אוחדה: - - -

משום מה כולם חופרים על זה שזה ממש דומה לשלוש והם ממחזרים ובלה בלה בלה, אבל זה משחק מאותה סדרה, מין הסתם שהם יהיו דומים... גם כל ג'יטיאיי זה אותה משחקיות רק בשינוי דמויות ומיקום... אבל זה עדיין כיף לשחק,

פורסם

אפילו את הנשקים ספיישל הם העתיקו מהקודם =| וזה קצת חבל....

אבל! העתק הדבק או לא, הם הוסיפו מספיק דברים שאני לא יכול למנות על יד אחת. בתור שדרוג לסדרה הם בהחלט עשו את העבודה, בניגוד לכמה משחקים אחרים שבאמת לא מחדשים שום דבר כל פעם מחדש.

העלילה הראשית והדמות הראשית ממש ממש לא מעניינים (לפחות ב50% שכבר שחקתי)

מה שכן, הסיפור מסגרת של קיראט והדמויות המשניות בהחלט מספקות קונטרה מצויינת.

לדעתי הנבל הראשי בסיפור (שדי מזכיר לי את הנדסום ג'אק המבריק מבורדרלנדס) עושה עבודה יוצאת מן הכלל - והוא נרטיב מוקצן עד כדי גיכוח על כמה וכמה רודנים ומנהיגים לאורך ההיסטוריה. עליו בלבד מגיע שאפו ענק ליובי.

מעבר לזה התוספת הנהדרת של הARENA, המירוצים והאפשרות לכבוש מחדש אאוטפוסטים בשביל הכיף והאתגר, הם בלבד יכולים לספק עוד כמה שעות טובות של הנאה.

מבחינת עולם - הרבה יותר מורגשת המשחקיות האנכית, מה שכל כך תורם לחקר והתנועה. החל מטיפוס הרים ועד מסוקים כשחליפת הסאני מגיעה בשבל מאוד מוקדם ככה שבכלל כיף לטפס לגובה ולחצות רבע מפה.

והכי חשוב - פילים!

אה כן.... העולם עצום!

אני בכיף נותן לו 7.5/10, רק כי ביאס אותי שזה עדיין לא מותאם טוב גם אחרי קונפיגורציות ויש דרופים מציקים בגרפיקה זהה לקודם

פורסם

למה אתם סתם מלכלכים, דוקא הגרפיקה פה נראית מאד מציאותית:

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא דיבר (לפחות אני) על גרפיקה או על משחקיות!

הדיון היה יותר על העתק הדבק ועל העלילה!

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

האמת שהסרטון מושקע (יחסית לפרויקט ביתי) ודי מצחיק, ושמים לב לגישה הפארודית שבה עשו את הסרטון דווקא בהקשר למשחקיות או לפחות לגישה הכללית המעט מגוחכת (באופן אמריקאי שכזה)...

ובכל זאת...זה כל הקטע - חווית קראטה קיד כזאת, עם אופי קצת פחות מעושה..

3 לדעתי היה משחק טוב, והיתה תחושה של כניסה לתוך החוויה שבמשחק החדש פשוט אין.

עכשיו, העניין הוא שאם הייתי בן 10 זה כנראה היה פחות מפריע לי, אבל עם כל השבלוניות המעיקה של משחקי מיינסטרים (בעיקר בז'אנר הזה), אנשים עם קצת בגרות, שכל, והבנה יותר טובה של מה שהם מחפשים במשחק ירגישו משועממים באופן טבעי...

בכל אופן מבחינתי, הדבר הכי חשוב במשחק זה להישאב לתוך הסיפור. כל האפקטים והגרפיקה והפיצוצים והדם צריכים להיות כלים בשביל להעצים סיפור טוב, ואתה יכול להוסיף מליארד טוויקים ועוד מיליון שינויים בממשק, ולדחוף כמה פיקסלים שתרצה, אבל אם חסר סיפור או שהסיפור הוא תבנית גנרית של תסריטאי עצלן אז מהר מאוד זה מתחיל לשעמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים